Můj kousek štěstí

Zeťák to nebude mít jednoduché!

Mišík má po otci duši rockera, což není ideální kvalifikace ženicha

Je to s podivem, ale nepřehlédnutelná sexy dáma Iva Kubelková (45) se dosud úspěšně hlídala sama. Svoji ratolest ale sleduje o to ostražitěji.

Výstřih až k pupíku, nádherná ňadra olemovaná smyslným černým krajkovím... Už jen tohle by stačilo, aby se moderátorka společenského televizního pořadu Iva Kubelková stala jednou z nejpřitažlivějších žen nedávného pražského týdne módy, konkrétně hlavního galavečera.

Modelky hýřily extravagancí, ale expřítelkyni Jaromíra Jágra (50) postačil k upoutání pozornosti přirozený půvab. Všemu pak dodávaly zajímavý punc černé „učitelské“ brýle. Pánové zase jednou polykali naprázdno.

A kde byl manžel Ivy Kubelkové Georg Jirasek (64)? Bývá celkem pravidlem, že tento Čechoněmec, který živí rodinu malováním a designérstvím, nechává svou ženu navštěvovat společenské akce bez své maličkosti. A tahle důvěra se mu zatím vyplatila, protože s bývalou modelkou Kubelkovou spolu tvoří šťastnou rodinu už pěkných dvacet let.

O to ostražitější se ovšem stala Iva vůči skotačení své dcery Natálie Jiráskové (17), která bude plnoletá 1. listopadu, ale už nyní radní s hercem Adamem Mišíkem (25), rozevlátým mladým a neklidným buldozerem ženských srdcí. Dávala na oba bedlivý pozor na karlovarském festivalu, ale i v Řecku, kam se zamilovaní holoubkové vydali chladit svou čerstvou lásku v moři, ovšem pod patronací gardedámy.

Zmíněné přestrojení Kubelkové v dominantní „pančelku“ tak má možná pečlivě promyšlený přesah. Mišík, syn legendárního rockera Vladimíra Mišíka (75) by měl vědět a názorně vidět, že tchyni bude mít sice spravedlivou, leč hlavně přísnou.

Ostatně ta svému výhledově možnému zeťáčkovi nedávno na první pohled ledabyle, leč přes média v důsledku nepřehlédnutelně vzkázala, ať se především věnuje učivu. Ví moc dobře, že chlap musí rodinu uživit tím, co zná a umí a těžko se mu téhož podaří docílit jen šarmem a módními kreacemi. Dost na tom, že je o pouhých sedm let starší než Natálie...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden