Můj kousek štěstí

Vanda Hybnerová se utápí ve smutku

Mohlo by se zdát, že herečka Vanda Hybnerová (48) se bude nyní vznášet na obláčku štěstí a nic jí nechybí. Ačkoli jí zkrachovalo manželství s hercem Sašou Rašilovem (44), našla si nového přítele, o třináct let mladšího atraktivního muže, Jakuba Chouru (35).

Vanda by mohla být v euforii zamilovanosti a těšit se po boku své lásky z každého dne. Jenomže v hloubi duše se Hybnerové ukrývá velký smutek.

Uvnitř pláče kvůli svému otci, slavnému mimovi Borisi Hybnerovi, jehož navždy ztratila. Stále se nemůže vyrovnat s tím, že z jejího života odešel. Herec zemřel následkem dvou infarktů, které přišly náhle hned po sobě.

Skončil v umělém spánku a už se neprobudil. V srdci jeho dcery po něm zůstalo prázdno. "Rodiče jsou hranice. Hranice jistoty, že jsem ještě dítě a že někde je stále autorita, která mě chrání. A to i v případě, že jsem sama už přes dvacet let rodič.

Loni mi zemřel táta, tak mi došlo, že už si musím na některé otázky odpovědět sama," vylila si své srdce herečka. Její hlavu zahalují chmury, které nejspíš ani zamilovanost nepřebije.

Nebo to snad herečce skřípe i ve vztahu s Chourou? To by její černé myšlenky vysvětlovalo. Jistě Vandě nepřidá ani to, když vidí neskonalé štěstí svého exmanžela, který se stal potřetí otcem. Před nedávnem mu další dítě porodila jeho přítelkyně, herečka Věra Miťková.

Doléhají snad na ni deprese? Drtí ji smutek z toho, že ona svému novému partnerovi potomka už nemůže dát? A co když zajíčkovi zanedlouho nebude stačit a opustí ji kvůli nějaké mladší ženě? Tohle všechno se Vandě může honit hlavou a ke splýnům a vzpomínkám na milovaného tatínka, kterému by se mohla schoulit do náruče, je velmi blízko.

Snad jde ale jen o chvilkové zamyšlení a ve tváři Vandy se zase brzy objeví úsměv..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden