Můj čas na kafíčko
Vážně s kytaristou vůbec nic nemá?
Vážně s kytaristou vůbec nic nemá?

Narodit se slavným rodičům se může zdát jako životní výhra, ovšem ne vždy to platí. Své by o tom jistě mohla vyprávět zpěvačka a herečka Anna Slováčková (26).

Ta musí neustále čelit komentářům na adresu jejích rodičů Dády Patrasové (66) a Felixe Slováčka (79), které životem provází jedna eskapáda za druhou. Ta poslední ale dost možná odhalila nového partnera mladé zpěvačky.

Šimon Keller.

Jak to spolu vlastně mají?

Sice se ihned na sociálních sítích svěřila s tím, že s hudebníkem ze své kapely Šimonem Kellerem, který ji nedávno k Patrasové doprovodil, nic nemá, ovšem podle našich informací k sobě mají skutečně blízko.

Ostatně proč by si ho vlastně v tak nepříjemný a psychicky vypjatý moment tehdy vybrala jako podporu a jela s ním do domu svých rodičů řešit další přešlap své maminky?

Není ale divu, že pokud s ním skutečně chodí, celou záležitost tají. Vždy když totiž v minulosti někoho měla, skončila se zlomeným srdcem. Dává si tedy pozor, co a jak do médií řekne, aby předešla další smůle.

Přešlapy rodičů si dobře uvědomuje

Jedno je ale jisté, s až bizarními přešlapy svých rodičů nechce být spojována, a ačkoli je miluje, v tomhle jim nerozumí. „Nevidím do jejich vztahů, do toho, co se u nás doma děje.

Dávám od toho absolutně ruce pryč a nechci se o tom do médií jakkoli vyjadřovat,“ prozradila nedávno rozčílená v jednm z rozhovorů. A není se co divit, jestliže si ve svých teprve šestadvacetileti letech prošla hotovým peklem, když jí před lety zjistili rakovinu.

Čeká ji v životě konečně klid?

Tu sice překonala a vybojovala jisté životní vítězství, ovšem moc dobře ví, že může být jen dočasné. A byla by tak ráda, kdyby měla na svůj život, a to nejen pracovní, ale především osobní, trochu klidu.

Což bohužel zatím nepřichází v úvahu, navzdory tomu, že se k sobě rodiče vrátili. Zpočátku to vypadalo na happy end, ale ten se nevydařil. Patrasová zase začala pít, a malér byl na světě.

Bohužel v jejím případě, a potvrdil to třeba i herec Jiří Krampol (83), nezbývá než věřit, že jí jednou někdo sbalí tašku a „unese“ ji do léčebny, protože jiná pomoc pro ni už neexistuje. Pokud by léčba přinesla výsledek, jistě by se ulevilo všem, a Anně Slováčkové dvojnásob. Kdo by chtěl mít matku alkoholičku?

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz