Moje šťastná hvězda

Velký návrat k exmilence Gelemové?

Nadávky, právníci a rozchod, při kterém létala špína na všechny strany. Teď je ale zřejmě všechno zapomenuto. Bývalá milenka FELIXE SLOVÁČKA (79) oznámila, že se s hudebníkem zase stýká!


Kdo sledoval rozchod Felixe Slováčka (79)Lucie Gelemová (40), právem si musel myslet, že tihle dva si při první příležitosti půjdou po krku. O to větší šok teď je, že malířka v rozhovoru přiznala, že se s hudebníkem zase stýká. A podle všeho to není jen kamarádské posezení u kávy.


Jako by Slováčkovi nestačilo, že sedm let s milenkou znamenalo pro jeho manželku Dagmar Patrasovou (66) utrpení. Když to s Gelemovou ukončil, hvězda dětských srdcí mu odpustila a plánovala společnou budoucnost. Teď je pravděpodobně všechno pryč.


Gelemová se mu sama ozvala a hudebník jen marně skrýval nadšení.

Flirtování se naučila přehlížet

Slováček je i přes svůj věk vyhlášeným svůdníkem. Prakticky nemine společenská akce, na které by se nemotal kolem nějaké ženy. Většinou jde o generaci či více mladší než on. Jako třeba nedávno Lenka Dragounová (35). Tož ale Patrasová tak nějak přechází.

Její známí tvrdí, že už si zvykla a chápe, že pro Slováčka je to něco jako sport, bez kterého nemůže fungovat. Takže pokud se vždy vrací k ní, je to víceméně v pořádku. Dáda  sice má slabé chvilky.

Jako když si před pár týdny při pohledu na bavícího se Felixe Slováčka dala o pár sklenek vína navíc a při odchodu z baru ji museli podpírat. Není to ale nic, co by se za pár dní nepřehnalo.

Všechno je rozbité?

S Gelemovou je to úplně jiná situace. Není divu, že jí Patrasová nemůže přijít na jméno. Slováček přitom sliboval, že chce být s rodinou. Je tedy docela možné, že i pošramocené vztahy, které má se svými dětmi, se nyní ještě zhorší.

Hlavně dcera Anna Slováčková (27) je z chování rodičů rozčarovaná. Další vývoj vztahu mezi Patrasovou a Slováčkem lze jen těžko předvídat. Téměř jisté ale je, že tohle Patrasová jen tak nerozdýchá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden