Můj čas na kafíčko

Vilhelmová prozradila, jak se dělají holčičky!

Herečka Tatiana Vilhelmová (39) se doma musí kromě svého přítele herce a zpěváka Vojtu Dyka (32) starat ji o své tři syny, ale stejně touží ještě po holčičce. Jenže jak na to?

„Mám na to takovou teorii. Když chcete mít kluka, musí se mířit rovně a doprava a když holčičku, tak jen tak na bříško,“ prozradila svou svéráznou metodu. Co na to říká Vojta?

Mít čtyři chlapy doma už je moc!

Vojta dobře ví, že s dětmi jsou pořád v zápřahu. Jejich společného syna Lojzíka (4) a dva synky z Tánina prvního manželství s producentem Pavlem Čechákem (42), Cyrila (9) a Františka (12), popisuje Táňa jako malou zoo. A kdokoli, kdo je ochotný je přijít pohlídat, je vítán , protože pak má Táňa s Vojtou na sebe víc času. Nedávno vyměnili chůvu, s nížbyli dlouho spokojeni. Začala se snad Táňa cítit ohrožená, a proto vyrazili v listopadu na společnou dovolenou bez dětí? „Byli jsme s Vojtou na deset dní u moře. A když jsem se vrátila zpátky domů do toho blázince s třema dětma, všichni se mě ptali, jak ten cirkus vlastně pořád můžu zvládat. Tak jsem si říkala, že jsem vlastně dobrá,“ smála se. Na holčičku tedy stále čeká. Jen by bylo prima, kdyby ji za ni někdo odrodil.

Co na to Vojta? Prý lepší svatba než dítě...

Nechá se přemluvit ke svatbě?

Zatímco na miminko zřejmě Táňa slyší velmi dobře, žádost o ruku jí nic moc neříká. Vojta ji totiž už dvakrát žádal a herečka stále odolává. Prvně to prý stejně nebylo vážně. A stejně jasno má i v tom, jestli chce s Vojtou pracovat, nebo ne. Přitom právě divadelní hra Bláznivý Petříček je dala dohromady. Kdyby ale spolu hráli v nějakém muzikálu, prý by se sobě navzájem smáli. Ona jemu za hraní a on jí za zpěv. A to i přesto, že Táňa loni předvedla svůj talent, když vyhrála poslední řadu Tváře. Herečka se tak rozhodně nenechá v ničem omezovat. „Myslím, že někdy si rodiče na sebe příliš navážou své děti a tím jim ubírají jejich svobodu a sami pak sotva mohou jen tak v klidu žít. Děti bývají často vysávači energie a rodiče se v mnoha případech vysávat nechají,“ přiznala Táňa. Ale jak dlouho tohle kličkování před čtvrtým těhotenstvím Vojtu ještě bude bavit?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden