Můj čas na kafíčko

Vlastní rodina bodla Pawlowskou do zad!

S moderátorkou a spisovatelkou Halinou Pawlowskou (61) se teď život vůbec nemazlí!

V práci se jí sice docela daří, protože má svůj vlastní televizní pořad s názvem U Haliny v kuchyni. Píše jednu knihu za druhou a nedávno začala vydávat svoji vlastní módní značku HalinaNatalie, se kterou chce prorazit i do světa. V soukromí se ale už od mládí pere s osudem. Přiznala, že kdysi přišla o nenarozené miminko a nedávno dokonce o oba dva své rodiče. Když si chtěla jet odpočinout na dovolenou do Itálie, kam vždycky všichni společně jezdívali, celou jí probrečela a navíc bojovala s útočnými štíry a dikobrazy. Jak se vypořádá s takovou nepříjemnou situací? A nebojí se, že dojde na další ztráty v jejím životě?

Pořádná rána pod pás

Dalo by se čekat, že zbytek její rodiny ji v těchto těžkých chvílích podrží, ale opak je pravdou! Její zeť a autor několika vtipných koláží Tomáš Břínek (35) jí totiž uštědřil pořádnou ránu pod pás, když zveřejnil její koláž, jak sedí na sportovní hale, které se zřítila střecha. Vtípky na svoji obezitu se už za ta léta zavalitá moderátorka naučila velmi bravurně snášet a pro ostatní ženy je tak velkou útěchou, ale tohle bylo od Tomáše opravdu ostré bodnutí do zad! Situace je o to úsměvnější, že Tomáš bydlí i se svou ženou, dcerou Haliny, Natálií (34) pod její vlastní střechou. Přehoupne se tak pokus o hloupý žert v rodinnou rozepři? Vyhodí Halina oba své příbuzné na mráz a bude zase úplně sama?

Halina a Natalie Pawlowské

Trumfne rakouský hrabě jejího přítele?

V lásce se možná začíná blýskat na lepší časy! Po sedm a třicetiletém manželství se Zdeňkem Pawlowskim (+60), o kterého přišla kvůli nemoci před více jak třemi lety, má Halina už nějakou dobu vztah s producentem Karlem Czabanem (67). Teď se ale možná rýsuje další ctitel! Kde k němu kyprá Halina přišla? Při natáčení své talkshow v Rakousku si osobně pozvala do studia rakouského hraběte z Wachau. Ten jí pak následně pozval na svůj zámek. Stane se z Haliny rakouská hraběnka nebo vydrží se svým současným přítelem? Halina v tom má jasno: „Když se potěšíte nějakým kolouškem, tak vám váš starý protiva zas tak vadit nebude.“ Jak tohle dopadne?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden