Můj čas na kafíčko

Vrátí se Zedníčková k dávnému milenci?

Staré české přísloví říká, že stará láska nerezaví. A tak by se měl současný o deset let mladší přítel herečky Lucie Zedníčkové (47) začít bát! Sice ještě před třemi měsíci bylo téměř jisté, že se snad brzy možná i vezmou, ale teď může být všechno jinak!

Zedníčková totiž v Ordinaci v růžové zahradě dostala roli advokátky Nadi, kde rozehrává herecký koncert s Martinem Zounarem (48), se svou láskou z doby, kdy chodila na střední školu a Martin na konzervatoř. Je to jen náhoda? Nebo si Lucie chtěla oprášit staré vztahy s bývalým milencem?

Spojí dávnou mileneckou dvojici natáčení seriálu Ordinace?

Svatba v ohrožení?

Herec Jaroslav Matějka (37) prožívá se Zedníčkovou velkou lásku. „Chtěl bych ji požádat o ruku a doufám, že řekne ano,“ svěřil se nedávno mladý herec. Možná se s Lucií chtějí tajně vzít, aby mohli založit rodinu. Známí z jejich okolí se totiž nedávno nechali slyšet, že Lucce se nějak nápadně zakulacuje bříško. Že by byl na cestě další, pro Lucii už třetí potomek? To sice Lucie zatím nepotvrdila, ale vypadá to, že k tomu možná brzy dojde. „Nejvíc si na Jardovi vážím toho, že je rovný, čestný a spolehlivý muž. Věřím mu a je pro mě obrovskou oporou,“ rozplývala se před časem herečka. Jenže to ještě netušila, že se jí do cesty připlete osudový muž jejího mládí.

Středoškolská láska, na kterou se nezapomíná.

Nemůže na něj zapomenout? Na společné natáčení Ordinace se jak Zounar, tak Zedníčková těšili jak malé děti. Dobře si oba pamatují, co spolu kdysi prožívali. „Mně bylo šestnáct, byla jsem na gymplu a Martin na herecké konzervatoři. Chodili jsme spolu dva roky a byla to obrovská láska,“ zavzpomínala Zedníčková. Ani její seriálový kolega se vzpomínáním nezůstal pozadu. „Moc jsem se na Lucku těšil! Ona byla moje úplně první láska. A na tu se nezapomíná,“ šibalsky se usmíval Zounar. A co na to partner Zedníčkové? Zounar teď žádnou partnerku nemá, a tak si může na Zedníčkovou znovu pomýšlet. A co na to Lucka? Ustojí to její partner? Nebo z velké lásky nezbude nic?

Martin Zounar

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden