Staré dobré časy

Všechny dívky měly v pokojíčku jeho plakát

Staré dobré časy

Okouzlující herec tvrdí, že se k herectví dostal úplnou náhodou. Svou dávnou šanci ale rozhodně nepromarnil.

Charismatický Lukáš Vaculík bude pro své obdivovatele a hlavně obdivovatelky vždy velkou hvězdou. A to i přesto, že si na své popularitě nijak nezakládá a stále se vyhýbá médiím.

 

Oblíbený Lukáš Vaculík tvrdí, že se k herectví dostal pouhou náhodou, že na něj spadlo jako kus balkonu, a že proto dával vždy přednost soukromí před svou profesí.

Přitom ho vždy milovaly tisíce českých dívek a žen, které byly zvědavé na sebemenší podrobnosti z jeho osobního života. Tím spíš, že právě ve filmech a seriálech hrál většinou mladíky a později i muže, kteří lámaly ženská srdce.

 

Vítr v kapse byl obrovský trhák

Úplně prvním snímkem, ve kterém se objevil, byl poetický snímek Láska mezi kapkami deště režiséra Karla Kachyni natočený v roce 1979. Skutečnou slávu mu však přinesl film režiséra Jaroslava Soukupa Vítr v kapse.

Ačkoli se původně mělo jednat o snímek propagující dělnické profese, během natáčení nabral poněkud jiný směr. Právě díky citlivému vedení režiséra a skvělým výkonům Vaculíka a Sagvana Tofiho (*1964) se z připravovaného filmu stal

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden