Můj kousek štěstí
Všichni chlapi berou roha!
Další rozchod
Všichni chlapi berou roha!

Krásná Inna Puhajková (36) by ráda držela veškeré své vztahy pod pokličkou, což je v jejím případě prakticky nemožné.

Přesto se jí podařilo několik měsíců tajit, že jí zkrachovala další známost, a to s úspěšným manažerem Jiřím Rákosníkem. S bohatým chlapíkem randila od roku 2020 a podnikla s ním řadu exotických dovolených. Teď už nepojedou nikam.

Fotbalisti i hokejisti

Brunetka přiznala, že se před několika měsíci rozešli. Rozchodů už tak má za sebou tahle kráska požehnaně. Vztahy jí dosud moc nevycházely, možná to bylo tím, že v minulosti randila především se svéráznými sportovci.

Předchozím Inniným partnerem byl fotbalista Petr Tlustý (36). Dva roky spolu randili, v roce 2018 se sestěhovali do společného bytu, který brunetka s láskou zařizovala. Brzy ale přišly problémy. Moderátorka fotbalovému obránci prý předhazovala, že veškerý čas tráví kopáním do mičudy.

Vztah s fotbalistou Tlustým se rozpadl v roce 2020.

Společná dovolená, to byl pro Innu nesplněný sen. Proto utekla k Rákosníkovi, který se zdál jako hotový velmistr rekreací. Navštívili spolu Kostariku, Mexiko či Jordánsko.

Leč k udržení vztahu to nestačilo. Proč? Otázkou je, zda všechny své partnery Puhajková nesrovnává se svou doposud nejznámější láskou − hokejistou Jaromírem Jágrem (50).

Jako bývalá modelka má dokonalou figuru, kterou se nebojí ukázat. Sama jistě dlouho nebude.

Laťka je vysoko

Jejich vztah trval dlouhých šest let a očekávalo se, že bude pokračovat zásnubami. Inna jezdila s Jágrem všude, kde zrovna hrál, a starala se o něj jako druhá máma. „Byla jsem žena v domácnosti. Vařila jsem kuře na paprice, rajskou,“ vzpomíná.

„Měl vždy rád hodně sladké. Bábovky, perníky. Suché buchty ke kávě.“ Leč ani buchty ke kávě slavného sportovce nepřiměly k zásnubám a vztah se rozpadl.

Ovšem šest let po boku hokejového boha to se jistě jen těžko zapomíná. Je tak dost dobře možné, že laťka pro hledání dalšího partnera je stále až moc vysoko.

Zase sama

Klade snad na své partnery příliš vysoké nároky, až jim dojde trpělivost, a raději vezmou zpátečku? Když se podíváme na úspěšnost jejích známostí, skoro to tak vypadá.

Teď je půvabná moderátorka zase sama a vypadá to, že pomalu ale jistě na plánování své budoucnosti rezignuje. „Svatbu už tolik neřeším, přenesla jsem se přes to,“ říká se smutkem v hlase.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz