Můj kousek štěstí

Vyhne se své vlastní svatbě?

Můj kousek štěstí

Ano, nikde není napsáno, že je nutné se do čtyřiceti vdát a založit rodinu. Jak dlouho ale nechá svého snoubence ještě čekat? Jaké otázky Jana Plodková (40) nemůže už ani slyšet?

„Kdy bude svatba? A kdy budou děti?“ Na to se jí totiž často ptá její okolí, a není se čemu divit. Přece jen zakládání rodiny po čtyřicítce už je opravdu na pováženou, dalo by se dokonce říci, že biologické hodiny bijí na poplach a velí k útoku. A tak každého zajímá, kdy se konečně sympatická herečka uvolí udělat ve svém životě tyto zásadní kroky, ke kterým se zatím příliš nemá.

Ženy často dávají přednost kariéře před osobním životem. Že by tedy i Plodková měla strach z toho, že jí kvůli rodinnému životu uteče zářná kariéra? Tím to nejspíš nebude. Sama totiž přiznává, že ve svém věku už

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden