Moje šťastná hvězda

Vyhýbá se Schneiderová svatbě?

Nedávno se vrátili z romantické dovolené v Thajsku. Čekalo se, že bude mít Jitka Schneiderová (50) na prstě zásnubní prsten. Nestalo se. Prý k tomu má pádný důvod.


Herečka ze seriálu Místo zločinu České Budějovice byla v minulosti hodně divoká. Po boku Lukáše Pittera (44) se však víceméně usadila. Takže svatba se zdála být jasným krokem. Ještě nedávno to navíc vypadalo, že se tomu Jitka Schneiderová (50) nijak nebrání.


I vrabci na střeše se štěbetali o tom, že do toho partneři zanedlouho praští. Utekly týdny, měsíce, pak rok a nic se nestalo. V zákulisí českého showbyznysu se povídá, že herečka ze všech plánu vycouvala a podle všeho k tomu měla zásadní důvod.


Jitka Schneiderová (50).

Našel si mladší milenku?

I když herečka stále vypadá skvěle, čas samozřejmě zastavit nedokáže. Objevily se informace, že si její partner našel jinou ženu. I kdyby to byl jen krátký úlet, Schneiderovou by to logicky moc ranilo.

Je otázka, jestli je to pravda, nebo jde jen o drby, které šíří někdo, kdo jim nepřeje štěstí. Třeba Pittera jen někdo viděl s kamarádkou a nafoukl to do obřích rozměrů.

Lukáš Pitter (44). Možná je v tom jiná žena.

Dokážou spolu ještě mluvit?

Jenže i to by mohlo v herečce rezonovat, červíček pochybností bohužel v takových případech začne hlodat velmi brzy. I někteří kolegové Schneiderová si myslí, že se v jejich vztahu něco stalo. Herečka prý chodí v poslední době jako bez nálady.

To dřív nebývalo, právě naopak. Zrzavá kráska vždycky platila za energickou ženu, která mohla optimismus rozdávat. Pravda však je, že pokud opravdu přišla o veselku, na kterou se těšila, tak to na náladě nepřidá.

V redakci jsme se však shodli na tom, že jestli mezi sebou mají partneři nějaké nejasnosti, v první řadě by si to měli vyříkat mezi sebou. Přece jen si snad stále důvěřují.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden