Můj čas na kafíčko

Vyjede Batulková brzy na další výlet s „kamarádem“?

Nestárnoucí herečka Dana Batulková (66) prý momentálně plánuje letní dovolenou. Sice původně počítala s tím, že pojede někam s dcerou Marianou Prachařovou (30), jenže ta se bude přesouvat do Londýna. Dokonce se povídá, že by tam chtěla zůstat natrvalo, a zanedlouho si to tam zaletí vyzkoušet.


Zase ten „kamarád“?


Několik dnů odpočinku podle našich informací herečka nebude sdílet ani s dlouholetým partnerem Ondřejem Zajícem (54), nýbrž s kamarádem Miroslavem Trávníčkem. Pokud je to pravda, není to poprvé, co s ním vyjede za dobrodružstvím.


„Skvělé, rychlé rozhodnutí! S kamarádem Mírou na Madeiře,“  pochlubila se před dvěma lety na sociálních sítích. Tehdy se pochopitelně spekulovalo, jestli je to skutečně kamarád, nebo její nový milenec.


Ondřej Zajíc (54).

Bude žárlit?

Hodně to měl prožívat i Zajíc, který se cítil ukřivděný, protože se prý těšil, že na dovolenou pojede s Batulkovou on. Herečka s ním má ale od začátku hodně zvláštní vztah. Na veřejnosti s ním nemluví a je skoro nemožné je někde spolu potkat.

Když se tak před lety stalo, tak v kině mezi sebe a Zajíce dala bundu. Asi aby bylo všem jasné, že k sobě nepatří. Nejspíš se ale stále nerozešli, protože se často objevuje na zahradě u jejího domu.

Bude mít znovu zlomené srdce?

Pokud ale odjede znovu na dovolenou s jiným mužem, je dost možné, že jejich dlouholetý vztah definitvně skončí. Batulková by tak znovu mohla skončit sama, jako se jí to stalo před lety. Tehdy byla vdaná za herce Davida Prachaře (65) a on ji vyměnil za její mladší kamarádku, herečku ze seriálu Ulice Lindu Rybovou (48).

Na křivdu rozhodně nezapomněla

Batulková jí to pochopitelně dodnes nemůže zapomenout, se samotným Prachařem se ale během natáčení seriálu Slunečná usmířila. Doufejme však, že jí něco takového Zajíc nezpůsobí. Vždy působil jako seriózní muž, kterému na Batulkové hodně záleží.

Nikdy se ani nepovídalo, že by snad měl mít milenky, přitom by nejspíš mohl, protože se pohybuje v divadelním světě, kde se to krásnými herečkami jen hemží. Snad si to tak Batulková na poslední chvíli rozmyslí a vezme na dovolenou jeho. Mohli by si během společných chvil uvědomit, jak jim je vlastně spolu hezky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden