Můj kousek štěstí

Jana Paulová a Milan Svoboda: Společné stárnutí je pro ně zdrojem velké srandy

Můj kousek štěstí

Vzala si Milana Svobodu, který jí dává lásku a svobodu, tak herečka hovoří o svém manželství, ve kterém spokojeně žije už téměř padesát let.

Hned, jak ho spatřila, věděla, že je to ten pravý. A nemýlila se, stále jim to báječně klape. Přesto, že byly chvíle, kdy to neměli vůbec snadné, láska v jejich případě vždy zvítězila na plné čáře.

Najít toho pravého životního partnera už v devatenácti letech, to je dnes opravdová vzácnost. Janě Paulové (69) se to ale podařilo. Jenže její láska k hudebníkovi Milanu Svobodovi (72) nebyla vždy jen procházkou růžovým sadem. Nechybělo totiž mnoho a ke svatbě vůbec nedošlo.

Hereččina maminka totiž jejich vztahu bránila. „Bylo to s ní těžké. Neodhadla, že jsem potkala úžasného chlapa. Nechtěla nám jít ani na svatbu,“ přiznala Paulová a dodala, že se její mamince nelíbily hlavně jeho dlouhé vlasy a také povolání, protože si k

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden