Moje šťastná hvězda

Je Kristýna Ryška tajně zamilovaná do ženatého kolegy?

Herečka si rodinný klid velmi rychle rozmyslela.

Chtěla trávit čas doma, užívat si rodiny. To je ale pryč, Kristýnu Ryšku (38) to táhne do Prahy. A důvod je možná prostší, než by se zdálo – zamilovala se!

Když skončilo natáčení Zlaté labutě, Kristýna Ryška (38) se nechala slyšet, že si dá chvíli pauzu a bude trávit čas v Rožnově pod Radhoštěm s manželem a jejich synem. Dokonce si našla brigádu v kavárně. Jenže uběhlo pár dní a všechno je jinak.

Herečka naskočila do seriálu Jedna rodina, z čehož prý její manžel, ekonom a šéf folklorního souboru Jan Ryška, příliš nadšený nebyl. Třeba i on tuší, že jejich vztah může být ohrožen. Nedávno se například hovořilo o tom, že má půvabný brunetka blízko ke kolegovi ze Zlaté labutě Petru Stachovi (49).


Užívali si intimnosti

To největší „nebezpečí“ ale číhá možná jinde. Ryška totiž nedávno přiznala, že si moc užívala intimní scény s Vojtěchem Dykem (37). Potkali se spolu třeba v seriálu Pan profesor. Říká se, že mezi nimi bylo víc než jen pracovní vztah.

Třeba to Dyk důvěrně poznal i v bytečku v Praze, který si Ryška dle svých slov před časem pronajala, aby nemusela tak často pendlovat mezi Rožnovem a hlavním městem.

Mohlo to mezi nimi přitom začít naprosto nevinně. Ona se potřebovala svěřit, že to doma není růžové, o jeho problémech s Tatianou Dykovou (45) se toho už také napsalo hodně.

Chce mu být nablízku?

Nebylo by to přitom poprvé, kdy by si dva kolegové nejprve zcela bez postranních úmyslů vylévali navzájem srdíčka, aby se to pak „zvrtlo“. Objevily se i spekulace, že právě Dyk je důvodem, proč Ryška vzala natáčení v Jedné rodině místo toho, aby žila pokojným domácím životem.  Uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden