Můj kousek štěstí

Shání Simona Lewandowská bohatého sponzora?

Chlubí se tím, že vždy randila pouze s herci, jenže mezi nimi se boháč hledá těžko...

Říká se, že krásnou Simonu Lewandowskou (24) přitahují peníze. Sama to před časem naznačila.

Dobře informovaný zdroj se nechal slyšet, že hvězda seriálu Zlatá labuť v jednom kuse mluví o tom, co by si přála, sní prý například o domě s krytým bazénem. Přesně tam by si přála bydlet. Avšak vydělat na něj není legrace.

Ač jsou významné role v seriálech hezky placené, na luxusní vilu to hned tak stačit nebude. Její sen tudíž splní pouze pořádný pracháč. Nebo by na to snad měl její současný přítel Goran Maiello (24)?

U začínajícího herce ze seriá­lu ZOO se o tom dá přinejmenším pochybovat. Kráska si zvykla chodit jen s kolegy, a ještě k tomu s vrstevníky, jenomže tudy cestička nejen k přepychovému bydlení asi nevede.

Možná i proto se před lety rozešla s hercem Zdeňkem Piškulou (25), kterého v televizi zrovna často nevidíme. A osud známosti s Goranem bude zřejmě podobný.

„Jsem na prachy, no, i moje matka je strašně na prachy, já to mám po ní,“ říká kráska. Je otázkou času, kdy se v její blízkosti objeví boháč se srdcem a naditou peněženkou na dlani… A pak se asi dočká i vytouženého sídla s krytým bazénem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden