Moje šťastná hvězda

Vymění Kolečko Anetu Vignerovou brzy za tanečnici?

Sedmkrát odmítl Petr Kolečko (39) účast ve StarDance. Do dalšího ročníku ale půjde. Aneta Vignerová (36) to prý nenese dobře.

Scenárista je v českém showbyznysu známý jako pořádný záletník. Petr Kolečko (39) před časem pendloval mezi zrzavou kráskou ze seriálu ZOO Denisou Nesvačilovou (32) a modelkou Anetou Vignerovou (36), než se rozhodl pro brunetku.

Tím to ale podle mnohých neskončilo a povídá se, že ho záletnické choutky neopustily ani po svatbě. Mluví se však o tom, že ho manželka sleduje téměř na každém kroku, aby zase neprováděl nějaké vylomeniny. Kolečko tedy na vše asi musí mnohem sofistikovaněji a věci lépe tajit.

Povídá se, že scenárista Petr Kolečko (39) má stále hodně toulavé boty.

Nebude ho mít pod kontrolou

StarDance se jeví jako ideální možnost k tomu, aby prožil divoký románek s tanečnicí, která mu bude pro soutěž přidělena. Podle mnoha lidí chce právě proto akceptovat nabídku do taneční show, pokud letos přijde, přestože dosud sedmkrát odmítl. „Příště to vezmu. A rád,“ potvrdil na plese v Obecním domě.

Což je ale podle všeho pro jeho partnerku špatná zpráva. V zákulisí soutěže ho nebude mít pod kontrolou, samozřejmě se nebude smět účastnit tréninku s jeho tanečnicí. Zkrátka prostoru pro románek je opravdu hodně. A není žádné tajemství, že Kolečko umí šance dobře využívat.

Ustojí to jejich manželství?

StarDance dokáže vztahy tvořit, ale i bořit. Nahnuté to měl například Dalibor Gondík (53), který musel u manželky Markéty (48) hodně věcí vyžehlit. Nakonec i nedávno se povídalo, že Ivana Chýlková (60) hodně riskuje manželství s Janem Krausem (70) kvůli charismatickému Janu Tománkovi (47).

Vignerová se tak zřejmě má na co těšit a není vůbec jisté, že to její manželství s Kolečkem ustojí. Určitě má ještě v hlavě, jak jí partner lhal, když byl s Nesvačilovou. Otázka tak je, jestli k němu ještě vůbec bude mít důvěru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden