Moje sladké tajemství

Vymění partnera za kolegu ze Sestřiček?

Moje sladké tajemství

Zdá se, že mladičký koloušek Jan Nedbal pomalu zamotává Sandře Novákové hlavu.

Sice jsou to zatím jen milostné scény v seriálu, ale kdoví, jak to nakonec dopadne. Sandra Nováková (39) a Jan Nedbal (30) tvoří  v Sestřičkách Modrý kód mileneckou dvojici a třeba se láska a vášeň promítne i do jejich osobních životů!

Hvězda seriálu Sestřičky Modrý kód Sandra Nováková (39) to nemá v posledních měsících se svým partnerem Vojtěchem Moravcem (34) vůbec jednoduché. Zejména pak proto, že se setkávají nejen ve společné domácnosti, kde vychovávají syna Mikuláše (5), ale navíc i na place.

Milostné scény jsou problém

Není totiž žádným tajemstvím, že jedním z režisérů seriálu z nemocničního prostředí je také Moravec. To oběma za normálních okolností nečiní problém, jenže jak dojde na milostné scény, už to tak v pohodě není.

Vypadá to totiž, že je Vojtěch pořádně žárlivý partner. Jak jinak si totiž vysvětlit, že si Sandra nepřeje, aby v televizi viděl, jak se vášnivě

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden