Můj čas na kafíčko
Vypadá to, že se jí manžel utrhl ze řetězu
Vypadá to, že se jí manžel utrhl ze řetězu

Není to tak dávno, co hvězda seriálu ZOO Michaela Tomešová (31) společně s hereckým kolegou Romanem Tomešem (34) přiznali manželskou krizi. Svorně ale tvrdili, že jim ji pomohla vyřešit účast v pořadu Výměna manželek, během které si oba uvědomili, jak moc jsou pro sebe důležití.

Je snad krize znovu zpět?

Vypadá to ale, že jim idylka nevydržela příliš dlouho a znovu se schyluje k problémům. A tentokrát za to může Tomeš! Není žádným tajemstvím, že je Tomešová poměrně žárlivá.

Třeba v minulém roce veřejně obvinila svého manžela z nevěry, jelikož našla ve společném autě růžovou roušku. Nakonec se přitom ukázalo, že tu tam zapomněla hereččina maminka, a tudíž Tomešová byla za hysterku, která dřív mluví, než myslí.

Roman Tomeš (34).

Jako by mu přestala stačit

Fakt ale je, že Tomešovo chování, zejména v poslední době, působí minimálně zvláštně. Nejen že se rád na sociálních sítích vystavuje polonahý, ale navíc nedávno domů přišel opilý a měl na sobě kalhoty své kolegyně, rovněž herečky, Denisy Grossové (24)!

Sice to doma vysvětlil tím, že se polil a musel v něčem přijít domů, ale můžeme si jen domýšlet, jak to bylo. Ještě k tomu když je Grossová sexy blondýnka, tedy opak cudně působící tmavovlásky, kterou má už několik let doma.

A je tak možné, že se mu sympatická manželka postupem času okoukala a začal si myslet na jiné. Fakt je, že ctitelek má opravdu hodně, a to nejen díky své vypracované postavě, ale také kvůli smyslu pro humor.

Podlehne nakonec nějaké jiné ženě?

Uvidíme tedy, jestli mu budou stačit lichotky od krásných žen, anebo zatouží, či už dokonce zatoužil po něčem důvěrnějším. Ostatně ještě než začala Tomešová s Tomešem randit, myslela si prý o něm, že je hodně na holky. A ačkoli to asi zatím na vlastní kůži nepocítila, klidně se to může brzy změnit.

Také proto budeme mít Romana Tomeše pod drobnohledem a hodláme sledovat, zda se kolem něj nemotá nějaká jiná žena či dívka než jeho dlouholetá manželka. A pokud se nám podaří cokoli pozoruhodného vypátrat, budete první, s kým se o informace podělíme. Držme jim ale palce.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz