Můj čas na kafíčko

Vyštípe Borhyovou z televize nová mladá kráska?

Začínají se nad pohlednou blonďatou moderátorkou Lucií Borhyovou (39) stahovat velká šedivá mračna? Doteď byla jednou z nej- oblíbenějších tváří televize, ale to se může co nevidět změnit.

Na moderátorské místo si totiž brousí zuby nová kráska Veronika Lálová (25), známá z populární taneční soutěže StarDance jako vítězku poslední řady. „Ještě se učím, ale už moderuji před kamerou. Je přede mnou velký kus cesty, ale třeba se jednou dostanu do státní televize,“ chlubí se svým novým životním cílem Veronika, která zatím moderuje v regionální východočeské televizi V1.

Bojí se, že přijde  o jedinou dceru?

Na Novu by ji ale mohl dostat její bývalý přítel a moderátor Počasí Karel Kašák. S tím si sice dává momentálně pauzu, ale není všem dnům konec. Měla by se Lucka začít bát o svoje teplé místečko za zprávařským pultíkem? Moderátorské křeslo není to jediné, o co se momentálně Lucka bojí. Přijít totiž může i o svou malou dcerušku Lindu (3), kterou si chce vzít její exmilenec, bývalý sporťák Michal Hrdlička (28), do střídavé péče. „Chci se pokusit, abych měl Lindu ve střídavé péči. Ona je to jediné, na čem mi záleží,“ přiznal Michal už v době, kdy se s Luckou v roce 2015 divoce rozcházeli. Ani jeho současná partnerka, tenisová jednička, Karolína Plíšková (25) není proti a s malou Lindou si prý rozumí. Přijde Lucie o to nejcennější, co ještě se synem Lucasem (8) má?

Tenhle úsměv se bude v televizi líbit.

Místo Hrdličky  má Smečku, ale...

Útěchou může být Lucce alespoň to, že na všechno není tak úplně sama. Nějakou dobu se už totiž schází se svým přítelem a právníkem Michalem Smečkou (29). Vztah ale oficiálně ještě nepřiznala. Takže i přes aféry a trapasy hezounka Hrdličky z minulého roku je na tom momentálně po boku úspěšné sportovkyně Karolíny sečteno podtrženo přece jenom o něco lépe… Michal se prý zklidnil, vyhýbá se bujarým akcím a divokým večírkům a seká latinu, kde může. Nelituje teď oblíbená blonďatá zprávařka, že nedala vztahu s mladším otcem své jediné dcery Lindušky ještě jednu po- slední šanci? Kdo ví...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden