Můj čas na kafíčko

Vztah Michaela Kocába s Lejlou Abbásovou prozradil zapomenutý mobil!

Můj čas na kafíčko

Kvůli milence přišel o polovinu majetku, ale nový vztah mu stejně nevydržel!

O vztahu hudebníka a politika Michaela Kocába (66) a jeho tiskové mluvčí, bývalé moderátorky Lejly Abbasové (40), nejprve nikdo nevěděl. Po prozrazení přišel rozvod! Dnes už jsou ale oba znovu sami!

Michael Kocáb nebyl za minulého režimu rozhodně běžnou osobností. Extravagantní hudebník si se skupinou Pražský výběr vysloužil spoustu zákazů. Neobyčejný byl i jeho osobní život. Málokterý muž se totiž mohl pochlubit tím, že by kvůli němu přerušila svoji kariéru a změnila svůj život americká baletka.

Zahýbal ženě se zpěvačkou z kapely!

Svoji bývalou ženu Marshu (66) poznal Michael na turné v Mnichově. Za pár měsíců za ním přijela do Prahy. Obětovala mu svůj život. Měla s ním postupně tři děti. Nebylo to pro ni snadné, kromě jiného i proto, že

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden