Můj čas na kafíčko

Vztahu s výrazně starším Ivo Pavlíkem obětovala Heidi Janků i šanci na to, stát se matkou!

Můj čas na kafíčko

Věděla, že jednou zůstane sama, přesto je za společně prožité roky navždy vděčná!

Když si zpěvačka Heidi Janků (57) brala hudebníka Ivo Pavlíka (†84), dobře věděla, do čeho jde. A i když je po jeho smrti sama, těch třiceti společných let rozhodně nelituje!    

Psychologové tvrdí, že láska mladší ženy ke staršímu muži může mít svůj původ v nevyřešeném vztahu s vlastním otcem. Pro Heidi Janků to nejspíš opravdu platilo.

Jako malá měla mnohem blíž k mamince, která v ní také probudila hudební talent. Nejspíš si přála, aby sen, který ona sama kdysi měla, naplnila alespoň její dcera.

Snažila se, ale po dobrém to s otcem nešlo

Když bylo Heidi deset let, krátce předtím, než nastoupila do páté třídy základní školy, její maminka prohrála boj s vážnou nemocí. Jako by taková krutá rána v životě nestačila, najednou citlivá dívka poznala, co je vlastně zač její otec. Nesměla jít mamince ani na pohřeb.

Otec pil, zadlužoval se, nezvládal se

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden