Moje šťastná hvězda

Z dětí má vrásky na čele!

Moje šťastná hvězda

Nedávno si postěžovala, že její syn zůstane na ocet. Teď ale DANA BATULKOVÁ (61) musí řešit i problémy s dcerou. Co na to její letitý přítel?

Když se synovi Jakubu Prachařovi (36) rozpadlo manželství s Agátou Hanychovou (35), velice ji to mrzelo. Sama se měla přiznat, že by si přála ještě jedno vnouče. Proto si hodně slibovala od vztahu, který měl s modelkou Denisou Dvořákovou (29).

Ten ale taky nevyšel a její sen se díky tomu zase oddálil. Radost jí tak dělala alespoň dcera Mariana (26), která je talentovanou zpěvačkou. Jenže i ta má vlastní problémy, o kterých herečka nejspíš možná ani netušila. Teď šla ale s pravdou konečně ven.

Dcera bojuje s démony v hlavě

Ještě před rokem měla být velice šťastná, měla postavu, za kterou se nestyděla, jedla, co chtěla, a cítila se šťastná. V době karantény se ale začala stravovat pomocí krabiček a cvičit. Všechno to podle ní odstartoval

Zbývá vám 67% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden