Moje chvilka pohody
Z rockerky starostlivou matkou
Zpěvačka Marta Jandová přiznává, že dítě chtěla od třiceti.
Z rockerky starostlivou matkou

V devatenácti letech se Marta Jandová (42) osamostatnila, odjela do Německa a šla si svou vlastní cestou. Nečekala na podporu slavného otce, frotmana Olympicu Petra Jandy (74). A vyplatilo se jí to.

Dnes je zpěvačka Marta Jandová známá i u nás. Možná díky různým soutěžím, ve kterých se objevuje – přijala například nabídku do poroty SuperStar v roce 2015, kde ji diváci zvolili nejsympatičtějším porotcem ročníku, nebo pěvecké soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Dřív, než se ale proslavila u nás, znalo ji celé Německo.

Jen na zdokonalení jazyka

V 19 letech, se seznámila s Thorstenem Mewesem (44) – kytaristou skupiny Die Happy a odjela s ním původně pouze na rok do Německa, aby se doučila jazyk a nabrala nové zkušenosti. Z roku se nakonec stalo celých šest let, během kterých Marta vystřídala řadu zaměstnání a nakonec zakotvila jako zpěvačka ve skupině Die Happy. S ní vydala v roce 2001 svou průlomovou desku a odstartovala dráhu profesionální zpěvačky. V České republice se jako zpěvačka zapsala do povědomí veřejnosti až v roce 1998 na Českém slavíkovi, kde vystoupila. Natrvalo se do vlasti vrátila až před sedmi lety.

Partnerské i pracovní začátky

Po návratu dostala nabídky do muzikálů, ale na vlastní koncert to v té době ještě nebylo. Pořád byla „jen ta“ od Jandy. Ani ve vztazích na růžích ustláno neměla. V Německu za sebou zanechala rozpadlé pětileté manželství s Thorstenem a další nevydařený vztah s německým popovým krasavcem, zpěvákem Sashou (44). Krátce po návratu do Čech se potkala s podnikatelem Viktorem Mrázem (49), kterého tak trochu přebrala moderátorce Mahuleně Bočanové (49), se kterou má Mráz dceru Márinku (14). Šťastný začátek v Čechách to tedy rozhodně nebyl, obzvláště, když se výměna partnerek odehrávala kolem Vánoc. „Co nadělám. Viktor má svou rodinu a rozhodl se být s ní,“ okomentovala tehdy milencovo rozhodnutí Jandová. Jenže celá věc nakonec dopadla jinak: „S manželem na Vánoce nebudu. Budu s dcerou a svou sestrou,“ rozštípla tehdejší trojúhelník Bočanová. Po dvou letech, v roce 2011, se ale Mráz s Jandovou rozešli. „Ano, rozešli jsme se. Marta je správná holka a navždy pro mě bude hodně znamenat, ale bohužel přišla ve špatné době,“ reagoval tehdy na rozchod s Jandovou Mráz. Podobnými slovy jako Viktor, komentovala jejich konec vztahu i zpěvačka. Je tedy zřejmé, že jejich vztah ztroskotal na nekonečném rozvodu Viktora s Mahulenou. Se zpěvákem Markem Ztraceným (31), kterého potkala krátce nato, měla původně Marta v plánu jen nazpívat duet s názvem Káva a sex. Na kávu a sex nakonec došlo i mimo nahrávací studio.

Štěstí našla až po pětatřicítce

Svého současného manžela Miroslava Vernera (39) poznala při běžné gynekologické prohlídce. Zpěvačka dlouho vztah s lékařem tajila, a to z jednoho prostého důvodu, Miroslav byl ženatý. Až poté, co se rozvedl, začala se s ním Marta objevovat ve společnosti. Do světa také vypustila zprávu, že touží po dítěti. A jak se zdá, touha byla skutečně velká, protože se Martě podařilo během krátké doby otěhotnět a v srpnu 2013 porodila dceru Marii (3).

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz