Moje šťastná hvězda

Za co Aneta utrácí nejvíce peněz?

Herečka ze seriálu Ulice Aneta Krejčíková (31) se snaží svým dětem dopřát to nejlepší.


A proto syna Bena (4) a dceru Antonii (3) zapsala do mezinárodní soukromé školky v Praze, kde školné pro jedno dítě vyjde skoro na 300 000 korun. A podle našich informací to je právě ona, kdo táhne rodinný rozpočet. Vzhledem k tomu, že její partner Ondřej Rančák (38) je povoláním tělocvikář a fitness trenér, bůhví, jakou částkou do rodinného rozpočtu vůbec přispěje.


Ztratila s ním trpělivost?


Je jasné, proč si Krejčíková drží v Ulici roli Gábiny Pumrové. Ve vztahu s Rančákem se navíc dlouhodobě pochybuje o tom, zda má nějakou budoucnost.  Krejčíková mu sice v minulosti odpustila, když na něj bulvár zjistil, že si píše i s jinými ženami, ale evidentně to mělo na jejich vztah negativní vliv.


Dokonce se šušká, že by ho herečka nejraději vyměnila za jiného. Nedávno se v rámci seriálu Volha svlékla do naha a díky tomu získala spustu dalších pánských příznivců.


A mnoho z nich by jistě dalo cokoli za to, aby mohlo být na Rančákově místě. Pokud se tak přítel doma nesnaží, možná ho brzy nahradí jiný muž. A možná bude opět starší než samotná herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden