Můj kousek štěstí

Roman Vojtek (51): Krizi vyřeší jen další dítě?

Manželka rozhodne.

Herec ze seriálů Ulice či Zlatá labuť je trojnásobným tatínkem. Roman Vojtek (51) by si dle svých vlastních slov klidně troufl i na další dítě, otázka ale je, jestli mu na to jeho manželka, herečka a zpěvačka Petra Vojtková (36) kývne.

Povídá se totiž, že na první pohled dokonalý pár už nějakou dobu prochází docela velkou krizí. Je tedy možné, že představitel a překvapivě také úspěšný „dabér“ legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) ze seriálu Volha chce miminkem zalepit jen nepříjemné šrámy.

Vojtek už přitom má dvě děti z předchozího manželství. A se současnou partnerkou mají syna.

Krátce poté, co opustil manželku Terezu, si našel krásnou Petru.

Sblížil se s exmanželkou?

Myslet si, že další miminko všechno spraví, je celkem bláhové. Těžko to může vyjít. Jestli se partneři opravdu odcizili, jak se říká, další dítě by bylo spíše jen riskantním a zoufalým počinem.

Nic by tím nevyřešili a trpět by mohly nakonec nejvíc právě děti. Koneckonců i od bývalé manželky Terezy (44) před lety odešel bez ohledu na to, že s ním právě čekala druhé dítě. Ani tak důležitá událost jejich vztah neurovnala.

Dnes se ale zdá, že má Vojtek s exmanželkou skvělý vztah. Možná už mu odpustila, že ji kdysi opustil v devátém měsíci těhotenství. Prý se jejich vztahy v posledních měsících zlepšily jako mávnutím kouzelného proutku.

Pohrozila mu?

Povídá se, že Vojtek už nějakou dobu tráví hodně času mimo domov. Možná je za tím práce, třeba ale právě nějaká „bokovka“.

Jestli mu na to manželka přišla a pohrozila mu, ať okamžitě případný románek ukončí, může se teď snažit všechno odčinit. Pokud ho ale jako nejlepší řešení napadlo další dítě, není to zřejmě krok správným směrem. To už by z minulosti mohl vědět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden