Můj čas na kafíčko

Za co Rychlý utrácí desítky tisíc?

V hudební show září! Jenže ho to stojí pot a dřinu, ale i těžce vydělané peníze!

Zástupy fanynek se na herce Petra Rychlého (50) lepí od doby, co hraje sympatického doktora Mázla v seriálu Ordinace.Teď mu ale přibývají i mužští obdivovatelé! A to díky zábavné televizní show Tvoje tvář má známý hlas.

Právě v této soutěži totiž exceluje i jako komik a zpěvák! Jan Nedvěd (69), Antonio Banderas (55) nebo Louis Armstrong (+69). To je jen zlomek těch, které dokáže perfektně napodobit. Aby se do role vžil na sto procent, přiznal, že už dal do přípravy desítky tisíc korun ze svého! „Doma mám všude kabely. Pořídil jsem si pořádný mikrofon, drahý mixážní pult a bedny. Docela dost už jsem do toho investoval,“ přiznal Rychlý. S každým vystoupením mu pomáhá celá rodina, hlavně s angličtinou, kterou neovládá.

„Petr je vždy perfektně připravený. On tu danou osobnost nastuduje do posledního detailu jejího pohledu a pohybu, a někdy radí i ostatním, protože si nastudoval i jejich postavy,“ prozradil zdroj z televize. Je vidět, že Rychlý je soutěživý typ a všechny proměny bere se vší profesionalitou. I když přiznal, že ho tréningy natolik zmáhají, že se měl nejdřív podívat do občanky, kolik mu je, než na takové bláznění vůbec kývl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden