Můj kousek štěstí

Za láskou udělala definitivní tečku

Je nejvyšší čas jít dál!

Konec! Nejkrásnější žena roku 2006 Taťána Kuchařová (34) a známý hudebník Ondřej Brzobohatý (39) prodali luxusní byt, čímž potvrdili, že, jak se zpívá v tklivé písni: Mé stopy k tobě sú zafúkané. Ostatně už jejich svatba v sobě nesla zlé znamení.

Špinavé prádlo prali jako o život, a tak ani obyvatelům odlehlých podhorských samot neuniklo, že se Taťána Kuchařová (34) a Ondřej Brzobohatý (39) rozvádějí. Ač se jednalo o někdejší královnu krásy a hudebně nadaného syna slavných rodičů, rozchod postrádal veškerou noblesu.

Křičelo se, nadávalo, vyčítalo a veřejně obviňovalo, jako by krachovalo manželství například domovnice a pasáčka koz – a tady se omlouváme domovnicím a pasáčkům koz, kteří by na veřejnosti v té chvíli možná vystupovali daleko elegantněji než Taťána a Ondřej.

Zadek na svatbě

Kdo si alespoň matně vzpomíná na svatbu tohoto ostře sledovaného páru, která se konala v létě 2016, možná si vybaví, že se nesla v duchu zlého znamení, které, jak je dnes jasné, věštilo katastrofu. Snoubenci se rozhodli oddavky v bazilice Nanebevzetí Panny Marie v pražském Strahovském klášteře utajit, což je samo o sobě k popukání.

Když tam ale čekal houf novinářů, ruply jim nervy a prchali tak horlivě, že si nevěsta zapomněla přidržovat róbu, rozpustilý vítr jí zvedl šaty a ona ukázala zadek. A jak to tak vypadá, odhalené pozadí na svatbě nevěští nic dobrého.

Hrad z písku

Po pouhých pěti letech se manželství zhroutilo jako hrad z písku. Ti dva byli nejspíš úplně odtržení od života, prostě zlatá mládež, která se domnívá, že žít v páru znamená předvádět se v pomyslné vitríně, pít koktejly a oslňovat na večírcích. Ale něco se pokazilo.

Luxusní mezonetový byt o celkové ploše 190 metrů čtverečních ve stylu Provence na pomezí Malé Strany a Smíchova je prodaný. Podtrženo, sečteno, za minulostí je tlustá čára a Taťána může jít dál. Snad to dokáže...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden