Moje šťastná hvězda

Zamilovala se do kolouška?

Ačkoli už za pár měsíců oslaví Heidi Janků (59) šedesátku, opačné pohlaví jí pořád nedává spát.


Zpěvačka Heidi Janků (59) se nedávno zúčastnila soustředění finalistů Muže roku a mezi svalnatými fešáky se cítila jako v ráji. A dokonce přiznala, že by si mezi nimi z fleku vybrala! „Viděla jsem mezi nimi nějakou tu exotiku. To se mi asi bude líbit.


Líbí se mi udělaní chlapi,“ zamyslela se Heidi, která už je delší dobu sama. Že by se to nyní konečně změnilo a sáhla rovnou po nějakém mladším sexy muži? Ostatně, proč ne. Před pár dny dokonce přiznala, že staršího chlapa už nechce a ráda by si dopřála nějaké „mladé masíčko“, které by stačilo její neutuchající energii. 


Laškovala tak, až se finalisté červenali


A zdá se, že to myslela vážně. Nešlo si totiž nevšimnout, že s některými přítomnými krasavci dost okatě laškovala, zvlášť když přišla na řadu přehlídka spodního prádla. A co by od potenciálního partnera očekávala?


Podle ní je nejdůležitější hlavně smysl pro humor, aby měl rád muziku a pochopitelně, aby jeho srdce bilo jenom pro ni. Zdá se tedy, že má ve svých požadavcích jasno, teď jen aby to konečně vyšlo. Od smrti Iva Pavlíka (†84) uplynulo v půlce srpna pět let a Janků by  už ráda měla vedle sebe oporu. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden