Můj kousek štěstí
Za Stropnickým dělá tlustou čáru!
Veronika byla vždy plná energie. O část z ní nedávno přišla, ale znovu ji nebezpečně nabírá
Za Stropnickým dělá tlustou čáru!

Pomalu, ale jistě Veronika Žilková (60) zjišťuje, že život svobodné ženy má své výhody.

Navštěvuje společenské akce a užívá si i přízeň hromady nápadníků. „Můj život znova začíná,“ hlásá do světa plná energie a elánu. Ta tam je opuštěná žena, zlomená rozchodem.

Za hlavu

Manžel Martin Stropnický (65) se s ní po čtrnácti letech manželství rozešel letos v březnu. Prostřednictvím elektronické pošty. A nyní si v daleké Izraeli užívá se svou podřízenou Markétou Horňákovou.

To je bilance, která by otřásla každou. Ani Žilková se s podivným a nečekaným koncem vztahu nevyrovnávala rychle a bezbolestně. Zhubla a nebylo jí do smíchu.

Po jeho boku se hraní věnovala stále méně.

Tomu je ale nyní konec, a jak se zdá, herečka se rozhodla nevydařené manželství hodit za hlavu. Ještě nedávno sice říkala, že žádost o rozvod ona rozhodně podávat nebude, ale jak to tak vypadá, svůj názor nejspíše přehodnotila.

Rozpovídala se totiž o tom, že manželstvím se Stropnickým přijala i jeho příjmení, oficiálně je tedy paní Stropnickou. „Takže se budu před úřady po rozvodu, až proběhne, vracet ke svému rodnému jménu: Žilková,“ říká a zdá se, že v otázce rozvodu má jasno.

A možná už se na něj i těší. Tak či tak, vypadá skvěle, kvůli pravidelnému cvičení má figuru dvacítky a září úsměvy. Jen ať nevěrný manžel vidí, oč přichází.

Po rozvodu se ukáže

Nápadníci, ti ať se vesele hlásí. Už nyní herečka nadšeně vypráví, jak ji poslední dobou muži zásobují pozvánkami na rande. Někteří za pár intimních chvilek s ní nabízejí prý dokonce finanční obnosy. A Veronika, ta už se teď jen směje. A jak se zdá, je jen otázkou času, kdy jí ještě větší úsměv na tváři vykouzlí nový vztah.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz