Moje šťastná hvězda

Začal se zajímat o kolegyni ze seriálu?

Moje šťastná hvězda

Patří mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu. JAN DOLANSKÝ (43) vychovává s manželkou LENKOU VLASÁKOVOU (48) čtyři děti. Role vzorného manžela už ho ale asi přestává bavit.

Seznámili se před téměř dvaceti lety, ale o lásce na první pohled nemůže být ani řeč. Herečka Lenka Vlasáková (48) si o svém nastávajícím muži Janu Dolanském (43) myslela, že je namyšlený, a on si zase to samé myslel o ní.

Pak se ale dali do řeči a zjistili, kolik toho mají společného. Začali spolu tajně chodit a nakonec se z toho vyklubal devatenáctiletý vztah a tři děti, společně vychovávali ještě Lenčinu dceru z jejího předchozího manželství.

Partneři ale žili ještě donedávna na psí knížku. Vzali se teprve loni a jejich svatba proběhla v naprostém utajení a v rodinném kruhu. Zdá se, že jejich život je dokonalý, ale i oni mají své starosti. Drtivá většina herců si vzhledem k

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden