Můj čas na kafíčko

Začala se Ivany bát, a proto mlčí?

Když ještě před pár týdny do médií Dominika Gottová (49) vyhrožovala, že vyzradí velké rodinné tajemství, asi nebylo Ivaně Gottové  (46) zrovna nejlépe.

Sama totiž tuší, že její nevlastní dcera nemá žádné zábrany a může být nejenom pro ni, ale hlavně pro její dcery potenciálně nebezpečná. Proč je ale nyní ticho po pěšině a nic se neděje?

Ivana Gottová (46).

Kdy přijde velké odhalení?

Nejstarší dcera zesnulé hudební legendy Karla Gotta (†80) dlouhodobě tvrdí, že má její tatínek ještě tajného syna, kterého měl před lety přivést na svět se svou bývalou partnerkou Alicí Kováscovou (56).

Má se jmenovat Hugo (13) a Dominika by byla moc ráda, kdyby co nejdřív zapadl do rodiny a jeho sestry se s ním stýkaly. Dále také tvrdila, že by se Charlotte (16) a Nelly (14) ráda omluvila, že jim ne vždy byla dokonalou sestrou, a chce vztahy urovnat.

Jelikož ale do médií na podobné téma již nějakou dobu nepromluvila, proslýchá se, že to má svůj důvod. Objevily se dokonce spekulace, že Dominika dostala zaplaceno za to, že bude mlčet.

Touží po dalších milionech

Není žádným tajemstvím, že s miliony, které od tatínka před lety dostala a poměrně rychle je utratila, není spokojená a stále by chtěla víc a víc. Dokonce s odstupem času tvrdí, že smlouva o vyrovnání, kterou v minulosti podepsala, je neplatná, protože tehdy byla pod vlivem léků.

Dokonce k tomu má mít i dokumenty a posudek od lékaře. Stále tajně doufá, že dostane další velké peníze, a nebude nucena postavit se na vlastní nohy.

O to se sice v minulosti snažila, a to nejenom ve Finsku, kde poslední roky žila, ale i v Česku, ovšem s moc velkým úspěchem se to většinou nesetkalo. Evidentně je pro ni jednodušší handrkovat se o miliony po tatínkovi než začít žít nový život a snažit se něco vybudovat sama.

Slavnou zpěvačkou asi nebude

I když pravda je, že se snažila zpívat, vydala totiž hudební klip, nicméně talentu po otci zjevně moc nepobrala. Její hudební výkon se totiž setkal s kritikou a posměšnými komentáři.

Inu, v životě k úspěchu nestačí mít jen slavné jméno, a to ani v případě, že se jedná o Karla Gotta, jednoho z nejznámějších zpěváků u nás a jednoho z nemnoha Čechů v oblasti pop music, kteří se dokázali prosadit také mimo rodnou zemi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden