Moje šťastná hvězda

Zachrání Kostková manželství?

Zasloužila by si být v životě šťastná a hlavně milovaná. Dopřává jí to ale manžel Jakub Nvota?

Už delší dobu se povídá, že herečka Tereza Kostková (47) prožívá krizi s manželem Jakubem Nvotou (47). Zvládnou společnými silami do vztahu vrátit ztracenou vášeň a lásku?


Když se spolu dali před lety dohromady, pevně věřila, že našla toho pravého. Herečka ze seriálu Jedna rodina Tereza Kostková (47) měla vždy slabost pro režiséry a i její současný manžel Jakub Nvota (47) dělá tuto profesi. Ačkoli za sebou mají ale několik zamilovaných let, poslední společné měsíce mají být ve znamení velké krize.


Manžel Jakub Nvota (47). Spojuje je stále láska, nebo už ze vztahu vyprchala?

Opravdu jen kamarád?

Povídá se, že se hádali tak často, že momentálně tráví čas jeden bez druhého. Herečka tak měla najít spřízněnou duši v seriálovém manželovi Tomáši Jeřábkovi (49). Má se mu hodně svěřovat a díky jeho uklidňujícím slovům zvládat celou situaci lépe.

Těžko si ale představit, že by z toho mělo být někdy něco víc. Jeřábek má doma manželku Halku Třešňákovou (52) a tu by nevyměnil za nic na světě. A i když Kostková s Nvotou možná mají krizi, stejně si myslíme, že ji zvládnou překonat.

Vrátí se do vztahu vášeň?

Možná by mohla pomoci nějaké klidná dovolená u moře, kam by vyjeli jen spolu a mohli si tak vzpomenout, proč se jeden do druhého před lety zamilovali. Herečka chodí s režisérem už více než šest let. Zpočátku o něm nemluvila a snažila se lásku skrývat.

Petr Kracik (65) jí zlomil srdce, mluvilo se o nevěře.

Vše tajila

Nechtěla totiž, aby přitahovala bulvární novináře. Není se ale čemu divit, v té době za sebou totiž měla rozvod s prvním manželem Petrem Kracikem (65).

„Po upřímném oboustranném pokusu o zachování rodinného statu quo jsme se loni na podzim dohodli, že bude lepší najít jiné řešení a jinou cestu,“ uvedla v roce 2016, tehdy už jako rozvedená žena. Pravé důvody, proč jí první manželství nevyšlo, nikdy neodhalila. Tehdy se ale šuškalo, že jí měl být Kracik nevěrný.

Kolegyně ji varovala

Vždy měl pověst sukničkáře a nikdy se tím ani netajil. Dokonce ji před ním varovala i kolegyně Veronika Gajerová (61), na kterou se Kracik vykašlal po čtrnácti společných letech. Kostková se ale naštěstí z rozvodu oklepala a jen pár let po něm si vzala Nvotu. V redakci tak věříme, že ať už mají jakoukoli krizi, dokážou ji společně překonat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden