Komerční sdělení
Můj čas na kafíčko
Zázraky se dějí každý den, můžete je prožít i vy
Zázraky se dějí každý den, můžete je prožít i vy

Chcete se dotknout nitra své duše a vydat se na nádhernou cestu k uzdravení na fyzické i emocionální úrovni? Pak by Šamanský Breathwork mohl být pro vás to pravé. Pod vedením zkušených průvodců v naprostém bezpečí prožijete zázračné chvíle, které navždy změní váš život.

 

Možná se ptáte, co že to ten šamanský Breathwork vlastně je? Jde o intenzivní, hlubokou cestu k sebepoznání, osobní transformaci a uzdravení na fyzické, emocionální a spirituální úrovni. Při šamanském Breathworku dochází k rozšířeným stavům vědomí, což umožňuje lidem nahlédnout hluboko do jejich vnitřního světa i bez použití psychedelik. Individuální nebo skupinové lekce šamanského Breathworku, záleží jen na vás, kterou si zvolíte, přináší účastníkům celou řadu zajímavých benefitů.

Stanovte si svůj vlastní záměr

Než si o nich podrobněji povíme, tak si vysvětlíme, jak důležité je mít před lekcí stanoven svůj vlastní záměr. Záměr je osobní cíl, na který se účastník zaměřuje během terapie. Může se jednat o uzdravení určité oblasti života, pochopení osobních problémů nebo spirituální růst. Záměr pomáhá nasměrovat léčivou energii během sezení a umožňuje hlubší propojení s vlastními potřebami a přáními. Stanovení záměru je tak velmi důležitým krokem, protože dává celému procesu konkrétní směr a účel. Pokud se účastník zaměří na určité téma, může během sezení dostat odpovědi nebo vedení, které hledal.

Uvolnění napětí a příval energie

Na prvním místě jsou to přínosy ve fyzické oblasti. Tím, že se v rámci terapie hluboce a intenzivně dýchá, dochází k okysličení těla, což může zlepšit krevní oběh a podpořit detoxikaci organismu. Mnoho účastníků popisuje, že po sezení cítí větší vitalitu a energii. Breathwork také pomáhá uvolnit napětí v těle, čímž může snížit bolesti zad, hlavy nebo jiné fyzické nepohodlí. Někteří účastníci rovněž uvádějí, že u nich po lekci došlo k významnému zkvalitnění spánku. Mnohem snáze usínají a ráno se probouzí čilí a plni energie.

Úleva, klid a vyrovnanost

Dalším z přínosů šamanského Breathworku je uvolňování potlačených emocí. Při sezeních se často otevírají hluboké emoce, které byly dlouhodobě zablokovány nebo potlačeny. Tyto emoce mohou být spojené s dávnými traumaty, stresovými situacemi nebo nevyřešenými problémy z minulosti. Díky rozšířeným stavům vědomí, které technika navozuje, je možné tyto emoce procítit, uvolnit a transformovat. Tento proces může vést k emocionální úlevě, většímu pocitu klidu a vyrovnanosti.

Spojením se svým vyšším já

Šamanský Breathwork účastníkům lekcí otevírá dveře k hlubokým spirituálním zážitkům. Při těchto sezeních mohou lidé zažít spojení se svým vyšším já, s duchem nebo s univerzálním vědomím. Někdy se mohou objevit vize, duchovní průvodci nebo vnitřní moudrost, která napomáhá k pochopení smyslu života a osobní cesty. Tento spirituální aspekt přináší pocit hlubokého spojení a jednoty se světem kolem nás.

Klidný a bezpečný prostor

Účastníky lekcí po celou dobu provází facilitátor, kterému také můžeme říkat průvodce, a který má při šamanském Breathworku klíčovou roli. Jeho úkolem je bezpečně provést účastníky celým procesem. Facilitátor vytváří bezpečný a podporující prostor, ve kterém se lidé mohou plně uvolnit a věnovat se svým vnitřním prožitkům. Je to průvodce, který pomáhá při dýchání, případně poskytuje energetickou podporu. Kromě toho, že facilitátor vede samotný dechový proces, často se věnuje i energetické práci s čakrami.

Uvolnění bloků a harmonizace

Čakry jsou energetická centra v těle, která ovlivňují fyzické, emocionální i duchovní zdraví. Během šamanského Breathworku se mohou aktivovat různé bloky právě na úrovni čaker, které mohou bránit volnému proudění energie. Facilitátor proto v průběhu lekce pracuje s energií, aby tyto bloky uvolnil, harmonizoval energetická centra a podpořil celkovou rovnováhu těla, mysli a ducha.

Hluboká vnitřní transformace

Šamanský Breathwork je tak hluboká a zároveň bezpečná a laskavá léčebná technika, která může přinést uzdravení na mnoha úrovních. Díky tomu, že spojuje práci s dechem, energií a vědomým záměrem, umožňuje lidem dosáhnout hluboké vnitřní transformace. A to za přímé podpory facilitátora, který hraje v tomto procesu klíčovou roli jako průvodce a podpora účastníků lekcí. Jeho energetická práce s čakrami napomáhá k obnovení rovnováhy v celém systému těla, mysli a ducha.

Kontaktujte nás

Pokud vás šamanský Breathwork zaujal, můžete se připojit k individuálním nebo skupinovým lekcím, které pořádají Paula Portabella a mauricijský šaman Prince. Lekce probíhají v češtině a angličtině. Tato sezení se konají nejen v Praze, ale i v dalších městech po celé České republice. Pro více informací a rezervace navštivte webovou stránku www.ehtherapy.eu nebo Instagram @energyhealing_therapy a @princeallum

Související články
Návrat dětí do školy znamená, že přichází podzim a s ním i více času doma. Čím si ho zpříjemníte? Co nového se letos naučíte? Co třeba si konečně upéct domácí chléb? Znalosti, osvědčené rady a zkušenosti můžete získat na Biojarmarku, který se koná v sobotu 5. října v na dvoře Národního zemědělského muzea v Praze […]
Léto sice pomalu končí, ale stále je čas vychutnat si jeho poslední hřejivé paprsky a lahodné chutě. Než se rozloučíte s tímto kouzelným obdobím, dopřejte si doma ještě jeden výjimečný gurmánský zážitek. Představujeme vám recept na grilované hřebenatky s mangem, který sestavil kulinářský tým progresivní holistické wellness kliniky SHA. Tento lehký pokrm, jakým grilované hřebenatky […]
reklama
Velká hvězda přelomu osmdesátých a devadesátých let, a ve své době idol dívčích srdcí, skladatel, zpěvák a zakládající člen kapely Lucie, Michal Penk, se opět hlásí o své slovo. Společně se svou skupinou se rozhodl nastartovat opět koloběh věcí a vydává se na česko-slovenské turné. Stejně jako před lety dokázal svým krásným hlasem a příjemným […]
Nadcházející trendy v kosmetickém průmyslu mají vždy silný dopad a vyvolávají velkou pozornost. To platí i o nedávném odhalení nové kosmetické řady od značky Sain, které se uskutečnilo 6. června v nádherných zahradách pražského hotelu The Grand Mark. Právě zde byly nejenže představeny nové produkty, ale akce také posloužila jako příležitost k oslavě dlouhodobé spolupráce […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz