Můj čas na kafíčko

Žena ho načapala s jinou, a bylo zle!

Oblíbený herec Miroslav Donutil (71) si jednoduše nedá pokoj.

Jakmile ho jeho manželka Zuzana (63) nechá chvíli bez dozoru, už si užívá po boku jiných, většinou velmi pohledných žen. Na nedávném festivalu v Karlových Varech se mu to ale vymstilo.

Manželka Zuzana Donutilová (63).

Krásné ženy mu snad nedají ani chvíli klidu

Když se zrovna objímal s půvabnou blondýnkou, nachytala ho přímo jeho manželka! Právě podnikatelka Zuzana Donutilová, která provozuje kavárnu v Praze, je hercovou ženou už pětačtyřicet let a za tu dobu si určitě zvykla na to, že jakmile se kolem něj motá mladší žena, jen těžko se udrží. Podobně tomu bylo i ve Varech, kde se s ním krásná blondýnka fotila a on se nemohl její přítomnosti nabažit.

Užíval si její přítomnosti

Dokonce došlo i na objímání a údajně i na několik letmých polibků. Nešlo navíc jen o pár nevinných chvilek společně stráveného času, ale o podstatně delší záležitost. A kdoví, jak by to nakonec mezi hercem a jeho velkou fanynkou dopadlo, kdyby zpoza rohu nevystoupila jeho manželka.

Vystavila mu stopku

Ta v okamžiku, kdy viděla svého muže s jinou ženou, nebyla dvakrát nadšená, a kdoví, jestli mu ihned neřekla od plic, co si o tom myslí. Ještě k tomu, když neznámá blondýnka měla opravdu hluboký dekolt a jen těžko by se v její přítomnosti udržel jakýkoli jiný muž.

Jednoduše asi šla najisto a věděla, že svými ženskými zbraněmi prostě oblíbeného herce dostane do kolen. Těžko ale říct, zda si stihl Donutil se svou múzou alespoň vyměnit kontakty, nebo ani to ne.

Tajemná ctitelka.

Stále je o něj zájem

Na každý pád se Donutilová znovu přesvědčila o tom, že ani po sedmdesátce nepřestává být o jejího manžela zájem mezi mladými ženami. Až někdy příště zase půjdou společně na nějakou akci, raději by se od něj neměla vzdalovat ani na příslovečný krok.

Zvláštní je, že i když si herec rád zalaškuje s jinými ženami, v opačném gardu by si nevěru představit nedokázal. „To bych nemohl tolerovat,“ nechal se slyšet rezolutně. A dost možná by i v případě, pokud by jeho paní „tokala“ s jiným mužem, nebyl ani tak „v klidu“, jako byla jeho žena v době, kdy si užíval půvaby neznámé ctitelky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden