Moje šťastná hvězda

Zhroutila se z konce dalšího partnerství?

Ještě nedávno spolu tokali jako hrdličky

Není to tak dávno, co byl vztah MAHULENY BOČANOVÉ (49) a pohledného podnikatele KARLA JANEBY (49) odhalen. Nyní je mu však po pár měsících konec. Čím to je, že s herečkou, o které sní tisíce mužů, žádný nevydrží.

Když jsme vás v závěru loňského roku informovali o tom, že se po boku Bočanové začal obje- vovat nový muž, netušili jsme, jak krátké trvání tenhle románek bude mít. Ostatně není to první ani poslední vztah Bočanové, který skončil ani ne po roce svého trvání. Muži to s herečkou totiž nemají ani trochu jednoduché a podle některých výpovědí jejích blízkých je pro pány mnohdy až nemožné dostát nárokům a požadavkům, které na ně exotická kráska klade. „Neustále někde čtu, že mám smůlu na chlapy. Ne, nemám! Naopak si je často ani nezasloužím,“ prozradila kdysi Mahulena s tím, že ví moc dobře, že to s ní muži nemají snadné, protože je až příliš dominantní. Pomoci si ale zjevně neumí. Zůstane tak s dcerkou MÁRINKOU (15) už navždy sama?

Dal přednost mladší a méně prudké ženě?

Rozchod přišel nečekaně

Přátelé herečky potvrdili, že Bočanová neměla ani tušení, že by se její vztah s úspěšným podnikatelem hnal do záhuby. „Je to všechno moc čerstvé, nese to špatně,“ měl prozradit jeden z nich novinářům. Jenže Mahulena se zdá být nad věcí. „Píše mi taková hromada lidí povzbuzující SMS, že to vypadá minimálně na vyvraždění mé rodiny do třetího kolene,“ snažila se zlehčit situaci na svém facebookovém profilu a naznačila, že je celá věc médii nafouknutá. Opravdu to bere tak sportovně? Jestli se někdo k Mahuleně hodil od jejího rozvodu s podnikatelem VIKTOREM MRÁZEM (49) před osmi lety, byl to právě Janeba. Úspěšný, nezakomplexovaný a vyzrálý muž. Na pravé opaky měla totiž Mahu v posledních letech bohužel právě smůlu.

Je to opravdu její vina?

Mahulena si ještě nedávno pochvalovala, jak je vztah s Janebou super. „Jsem spokojená, chodím prostě s Karlem, který mě pořádně rozmazluje,“ dmula se spokojeností. Co se tedy stalo? Jak sama Mahulena naznačila, ve svém věku už má své zvyky a muži je přizpůsobovat nebude. Jak třeba naznačila, společné bydlení nepřichází v úvahu. Bohužel s tímto se ne každý muž dokáže smířit. Škoda, Mahulena by si parťáka zasloužila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden