Můj čas na kafíčko

Zjistila snad, že si hřeje na prsou dalšího hada?

Můj čas na kafíčko

Potkala manžela v době, kdy už snad ani nečekala, že se zamiluje. Teď se ale proslýchá, že Freimanová není jedinou ženou v jeho životě...

Už jednou zjistila, jak muži dovedou být zlí a bezohlední. Bývalý manžel Jaroslav Brabec (68) jí svou nevěrou zlomil srdce. Zmýlila se snad i ve svém současném manželovi Vladimíru Boučkovi (66), anebo ten je mezi muži výjimkou a je herečce věrný?

Momentálně herečka Veronika Freimanová (66) hraje hlavní roli v seriálu ZOO, kde působí sebevědomě, odhodlaně a má pro strach uděláno. V osobním životě se snaží fungovat podobně, ale především chce na život nahlížet s optimismem.

Neměla to vždycky snadné

Někdy ale přijdou chvíle, kdy to dost dobře nejde. A v případě této herečky to bývá především v milostném životě. Už jednou skončila se zlomeným srdcem kvůli nevěrníkovi a proslýchá se, že se historie možná opakuje. Přišla snad svému manželovi Vladimíru Boučkovi (66) na nevěru?

Vždy chtěla mít klid

Ačkoli se to nikdy nesnažila dávat navenek na sobě znát, Veronika Freimanová prožila během svého života mnoho složitých chvil, které by jiné ženy dostaly na úplné dno. Herečka totiž nikdy netoužila po mediálním drobnohledu, snažila se

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden