Můj kousek štěstí

Zklamání a slova o rozchodu?

Láska nad propastí.

Velká oslava, slzy dojetí. Hvězda ZOO uspořádala pro svého kuchaře pompézní akci. Za dveřmi se ale údajně odehrály scény, jež příliš nehovoří o ideálním vztahu těch dvou.

Spousta přátel, jídla a utajení až do konce. Eva Burešová vymyslela narozeninovou party pro svého partnera Přemysla Forejta opravdu výborně.

Vyhlášený a v televizi pečený vařený šéfkuchař se neubránil slzám dojetí. Herečka však možná čekala mnohem víc.

Hádky stále častější?

Podle některých spekulací si malovala, že ji dojatý přítel před všemi konečně požádá o ruku. Ten to ale zase neudělal. Prý mezi nimi mělo dokonce dojít k ostré výměně názorů, padnout měla i slova o rozchodu.

Burešová je v poslední době pod velkým tlakem. Nabrala si na sebe obrovské množství práce a podle mnohých nestíhá. Navíc by si jistě přála trávit více času se syny Nathanielem (5) a Tristanem.

To ale už není vůbec možné. Podle všeho má i proto mezi ní a Forejtem často docházet k větším či menším hádkám. Možná za to může skutečnost, že kuchař dost času tráví daleko v Olomouci, kde vede svou restauraci.

Nebyl by lepší někdo jiný?

Forejt sám také nemá času nazbyt, doma se asi příliš nezdrží, a když už tam je, je prý mužem v domácnosti, protože je jeho partnerka zjevně ještě vytíženější než on. A to všechno dohromady vztahu na spokojenosti také nepřidá.

Kuchař může své partnerce často vyčítat, že na rodinu a domácnost nemá čas a hned může být dusno. I když se oba slavní lidé snaží tvářit jako dokonalý pár, skutečnost může být jiná. Všímají si toho i někteří jejich známí.

Tvrdí, že jestli to takhle půjde dál, herečka si najde někoho jiného. A jistě by měla z čeho vybírat. Navíc ani kuchař není žádný andílek.

Říká se, že ještě nedávno proháněl modelky. A kdoví, kdy doopravdy skončil jeho románek s někdejší moderátorkou Novy Michaelou Ochotskou (38). Některé spekulace totiž uvádějí, že s ní udržoval kontakt ještě v době, kdy začínal s Burešovou.

Svatba by mohla všechno vyřešit

Asi bude záležet hlavně na tom, jestli Přemysl Forejt v dohledné době konečně požádá Evu Burešovou o ruku, nebo ne. To si myslí i někteří jejich přátelé. Svatební zvony totiž mohou její uvažování o vztahu radikálně změnit.

Vše, co se dělo od začátku jejich vztahu až do nedávné doby, může být zapomenuto. Na druhou stranu další Forejtovo váhání je může definitivně odcizit. Pak by bylo hodně složité k sobě znovu hledat cestu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden