Můj kousek štěstí

Zkouší, co Forejt vydrží?

Vysoké pracovní tempo si vybralo svou daň... Nezbývá, než doufat, že to neodnese i její vztah...

Zase skončila v nemocnici. Pokolikáté už? Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (30) si podle všeho ukousla větší sousto, než dokáže sníst.

Těsně před Vánocemi byla nucena odříci i vystoupení v O2 areně, fanoušci se netajili zklamáním. „Věřte mi, že jsem dělala maximum pro to, abych vystoupit mohla, jen to prostě nebylo možné,“ smutnila. Vše zavinily podle očekávání zdravotní důvody.

Herečka si posteskla, že není robot, ale jen člověk, a když tělo řekne NE, nezbude, než ho poslechnout. Kéž by se tím doopravdy začala řídit! Kdo jí vysvětlí, že si zničí zdraví, bude-li se dál řítit za hvězdnou kariérou vražedným tempem, které nasadila?

Vychovávat syny Tristana (1) a Nathaniela (6), být milující partnerkou šéfkuchaře Přemysla Forejta (36), starat se o domácnost a do toho hrát v seriálu, v muzikálech, a ještě koncertovat, to by málokdo vydržel. Není divu, že se Burešová hroutí a mluví o vyhoření.

Nedávno chtěla dát výpověď v televizi Prima a stále není jasné, jak to s její rolí v seriálu nyní bude. Jedno se ale zdá jisté, jejím neustálým stresem musí trpět i partner, který se jí snaží být pevnou oporou. Idylka je ale nejspíš ta tam.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden