Můj čas na kafíčko

Bojí se, že skončí se zlomeným srdcem?

Vždy když se v minulosti zamilovala a pochlubila se tím v rozhovoru, skončila sama se zlomeným srdcem. Herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Anna Slováčková (28) ale věří, že láska, kterou prožívá od léta minulého roku, je ta, na kterou celý život čekala.

Konečně má vedle sebe někoho, kdo jí je oporou, neprahne po slávě a raději se drží stranou. Herečka ho zatím tají. Jen její nejbližší tuší, o koho jde. Někdy ale má tendenci přece jenom svým sledujícím na sociálních sítích alespoň trochu naznačit.

Pejska ukáže, přítele ale ne.

Zatím jen náznaky

Ukázala tak svého milovaného zrovna ve chvíli, kdy je zády k počítači, či v okamžiku, kdy ji drží za ruku. A také řekla, že je to muzikant a velmi chytrý muž. Obavy z toho, že by to nemuselo vyjít, a z toho pramenící nejistota stále trvají.

Co když nezvládne mediální drobnohled, který je na její rodinu stále upřený? Zrovna na Silvestra musela jet pro její maminku Dagmar Patrasovou (67) zase sanitka, a to za zvláštních okolností. Ona sice tvrdí, že doma upadla během vytírání podlahy, ale tomu se jen těžko věří.

Alkohol v hlavní roli?

Tím spíš, když se k celé záležitosti nechce vyjadřovat její manžel Felix Slováček (80). Jako daleko pravděpodobnější se tak zdá možnost, že si opět spletla lahve s minerálkou a alkoholem. Ale asi je pořád lepší, že šla posilněná vytírat, než kdyby šla řídit auto, což už se také stalo.

Pro Slováčkovou je přitom tolik důležité, aby byla psychicky v pohodě a nestresovala se. Na konci loňského srpna se totiž dozvěděla jednu z nejkrutějších zpráv, že se do jejího těla vrátila rakovina, když jí lékaři dignostikovali nález na plicích.

Vzdát se není její styl

Herečka je připravena bojovat, už se jí podařilo rakovinu porazit a nepochybuje o tom, že to zvládne znovu. Jak se navíc říká – láska je mocná čarodějka a právě zamilovanost a opora v partnerovi v tomto případě určitě hraje a bude hrát velkou roli.

Je tak důležitější než kdykoli jindy, aby bylo v jejím vztahu vše v pořádku a ideálně, aby identita partnera nebyla prozrazena. Dokud budou mít své společné štěstí jen pro sebe, rozchod není pravděpodobný.

Anna se totiž svěřila, že současného partnera zná mnoho let. „Než jsme spolu začali chodit, byli jsme nejlepší přátelé,“ odhalila. Snad je to opravdu pan Božský.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden