Můj kousek štěstí

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek přiznali hádky

To jsou zvraty! Dosud na sebe tihle dva nedali dopustit. Teď se ale Štěpánek (68) rozpovídal o častých hádkách! I když se o hereckém páru šuškalo, že vztah mezi ním a Zlatou Adamovskou (57) vypadá všelijak a možná je i rozchod na spadnutí, dvojice byla tajemná jako hrad v Karpatech.

Nesváry nikdy nepřiznali. "Ještě se nám nikdy nestalo, že bychom se v něčem neshodli. Stále si máme co říct a zajímají nás názory toho druhého. Nemáme důvod si stěžovat," tvrdili. Teď ale Štěpánek šokuje nebývalou upřímností.

Otevřeně přiznal, že to mezi nimi pěkně vře. Rozpovídal se v rozhovoru na jedné rozhlasové stanici. Jinými slovy řekl, že jim to vlastně vůbec neklape, ale na rozchod už jsou oba herci příliš pohodlní. "Víte, každý věk má svoje.

Kdybychom se potkali ve dvaceti, tak jsme rozvedení. Kdybychom se potkali ve čtyřiceti, jsme rozvedení. Ale vzhledem k tomu, že jsme se potkali v om věku, co jsme?" Rozvíjí herec odvážné úvahy. "To je přece nádherné, když se můžete krásně pohádat.

Lítaly by talíře, něco by se rozbilo, nemluvili bychom spolu a podobně. Jenomže já se otočím a jdu pryč. Všem to doporučuju. Dělejte to jako já a odejděte," snaží se herec předat své know-how. Jistě, bezbřehá tolerance je také možnost.

Může být ale takové soužití dvou lidí opravdu šťastné? Problémy jen zametat pod koberec... Nedořešené spory bývají jen časovanou bombou, která může vybouchnout v nečekanou chvíli. Doufejme tedy, že to Adamovská se Štěpánkem mají pod kontrolou a jejich rádoby "bezkonfliktní" komunikace není jen začátek konce.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden