Moje chvilka pohody

Zmizí kvůli nenávisti?

To, co poslední dobou prožívá herečka Iva Pazderková (37), by si asi nikdo nechtěl zkusit na vlastní kůži. Dostala se do horší situace, než kdyby jí na divadelním pódiu před plným sálem vypadl text.

Lidé se zasmějí, možná herce povzbudí potleskem a jede se dál. Pazderková ale uléhá den co den zdrcená a smutní s hlavou v dlaních. Lidé ji totálně odsoudili!

Sprosté nadávky a drsná kritika

Pazderková, která si získala oblibu veřejnosti díky svým stand-up show "Blbé blondýny", si vykopala vlastní hrob, když kývla na účast v soutěži Tvoje tvář má známý hlas.

V nejrůznějších maskách a kostýmech začala zdolávat náročné interpretace světových popstar. Možná nebyla tím nejsilnějším soutěžícím, tak krutou a nelítostnou kritiku si ale snad nezasloužila. Diváci ji začali velmi drsně napadat, jakoby chtěli herečku dostat psychicky na úplné dno.

"Nikdo na tebe není zvědavý Ivo! Ztratila všechnu soudnost, je úplně mimo, potřebuje se všude nacpat, chová se trapně..." Těmito a desítkami dalších smrští výtek se hemžil její facebookový profil.

Nadávali jí do namyšlených slepic a trapek... Taková záplava nenávisti by snad skolila i statného chlapa, natož křehkou blondýnku. Není divu, že s Pazderkovou to pořádně zacloumalo. Především s jejím sebevědomím.

Rozloučila se s lidmi!

"Vím, že bych měla být nad věcí, ale fakt, že jsem obyčejný člověk a ne mašina bez citu, tak mi to dnes ráno moc nejde," vyjádřila se na sociální síti Pazderková, když spatřila útočné vzkazy hned druhý den po jednom ze svých vystoupení.

Divákům se snažila vysvětlit, že co člověk, to názor a je pochopitelné, že žádný soutěžící se nemůže zalíbit každému. "Tolik nenávisti, urážek a zla za jednu zazpívanou písničku mě opravdu odzbrojilo.

A jediné, co všem těm lidem přeji, je, ať jejich dětem, sourozencům a jiným příbuzným nikdo nikdy takhle nepíše. Mějte se krásně," vzkázalala. Herečku to velmi sebralo a kvůli tomu se rozhodla zrušit celou svou facebookovou komunikaci, která ji držela ve spojení se světem a přihrávala jí pracovní nabídky. Snad to nebude úplný konec legendární komediální blondýny!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden