Můj kousek štěstí

Zoufalý boj o lásku?

Když se problémy doma začnou přehlížet, znamená to konec pro jakkoli pevný vztah...

Dlouho byli ukázkovým párem českého showbyznysu. Všechny krize jejich láska pokaždé překonala. Teď to ale vypadá vážně. I dovolenou u moře trávili odděleně.

Oba jsou velcí bojovníci. Lucie Benešová (48) i Tomáš Matonoha (52) už překonali řadu krizí. V případě herečky ze seriá­lu Dobré zprávy se nedávno spekulovalo, že má cosi se svým expartnerem Filipem Blažkem (49), s nímž má syna Luciána (25).

Její manžel měl zase trávit až příliš mnoho času s mladšími kolegyněmi. Herečka Pavla Dostálová (34), s níž loni hrál v seriá­lu Pálava, dokonce prohlásila, že se do něj zamilovala. Zdálo se ale, že tohle změtřesení manželství ustálo.

Teď to však vypadá na zásadní problémy. Jdou zvěsti, že s Matonohou je k nevydržení. Těžko říct, proč. Má opravdu nějakou „bokovku“ a doma se mu přestává líbit?

Možná to je ten důvod, proč často chybí na fotkách a videích své ženy, jimiž herečka zásobuje fanoušky. Nebo proč raději vyráží na dovolenou bez něj. Nyní sice vyrazili do Chorvatska společně, ovšem herečka naznačila, že čas zde trávili každý zvlášť.

Zatímco ona s rodinou bydlela v domku, manžel kempoval kdesi v karavanu. Nejen tyto indicie naznačují, že se začínají odcizovat. Vždyť i chalupu si herečka staví bez manžela.

A je tu ještě jedna věc. Matonoha může mít problém i s tím, že na něj scenáristé a režiséři poslední dobou jaksi zapomínají, zatímco jeho žena je seriálová hvězda.

Snad se vztah podaří ještě zachránit. Mají hned čtyři důvody, proč potíže co nejrychleji řešit – syna Štěpána (16), dceru Laru (10) a adoptovanou Sáru (23) s vnučkou Melánií (1).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden