Moje šťastná hvězda

Ztratila syna i manžela

Jen málokdo si dokáže představit, čím vším si v životě musela projít DANA SYSLOVÁ (77).


Přestože má za sebou Dana Syslová (77) řadu pracovních úspěchů, v osobním životě se s ní osud rozhodně nemazlil. Herečka  v minulosti prožila opravdové tragédie. Vlastně je až s podivem, že se se vším dokázala nakonec vyrovnat.


Zemřel jí v náručí


Syslová byla vdaná za herce Vlastimila Haška (†63). Ten prý byl ale hodně cholerický a na svou ženu často křičel. I přesto ale představitelka Amálky z nekonečné Ulice na svého zesnulého muže vzpomíná s láskou. Tatínka neměla a její dědeček brzy zemřel.


I proto si podle svých slov našla staršího muže, neboť hledala vzor. Herečka mu také porodila dva syny, Jiřího (†25) a Daniela. Ovšem Haška trápilo chatrné zdraví, prodělal tři infarkty a ten třetí se mu stal v roce 1992 osudným. Zemřel své ženě v náručí, zrovna když ho pustili na víkend z nemocnice domů.


Krátce po manželově smrti si jejich syn Jiří vzal dobrovolně život.

Trpěl depresemi

Krátce po hercově smrti ale Syslová přišla i o jednoho syna, který spáchal sebevraždu. Podle herečky byl přecitlivělý a trpěl depresemi. Údajně ho ale zlomila i smrt jeho tatínka. Danu Syslovou utěšuje alespoň to, že jí po zesnulém synovi zbyla vnučka.

„Bylo to zlé. No, všechna ta zranění jsem přežila,“ nechala se slyšet. A aby toho nebylo málo, o několik let později onemocněla rakovinou. Zákeřnou nemoc se jí však podařilo porazit. Dnes je přesvědčená, že už ji nic špatného nečeká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden