Můj kousek štěstí

Zůstane Daniela Kolářová navždy opuštěná?

Stárnutí je podle ní proces, který musí člověk zvládat. Nutno říct, že jí to jde s grácii...

Seriál Zlatá labuť už se nenatáčí, legendární herečka přišla o možnost, jak se setkávat s lidmi a být v mladém kolektivu. Pro Danielu Kolářovou (77) to přitom bylo podle všeho nabíjející, dávalo jí to energii.

Co bude dál, zatím není jasné, vypadá to, že žádný nový projekt nyní nemá a je stále sama. Po smrti milovaného manžela Jiřího Ornesta (†70) si novou lásku nenašla.

Kdysi se spekulovalo o aférce s Hanzlíkem, oba to ale popřeli.

A poslední dobou se šíří zvěsti, že se synové Šimon (49) a Daniel (47) zrovna nepřetrhnou, aby jí byli k ruce. Možná jsou to jen drby, nic to však nemění na tom, že herečka prý samotou trpí.

Není se tak čemu divit, že i někteří její kolegové tvrdí, že by si ještě měla někoho najít, kamaráda, který při ní bude stát. To je ale asi problém, nahradit Ornesta, který byl její životní lásku a stála při něm až do poslední chvíle, nikdo nedokáže.

Před časem dokonce prozradila, že se s manželem o některých věcech stále radí, přestože už není mezi námi. Těžko tedy předpokládat, že by si k sobě ještě někoho pustila, i když samota pro ni může být skličující.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden