Můj čas na kafíčko

Zvolí kariéru, či společné dítě?

Ačkoli je mezi nimi výrazný věkový rozdíl, zdá se, že jim to vůbec nevadí.  Herečka ze seriálu Ulice Veronika Čermák Macková (28) a charismatický Hynek Čermák (49) společně tvoří pár už několik let, dokonce před necelými pěti lety uzavřeli manželství.

A jak se říká, vztah se musí neustále někam posouvat, aby nezůstal na mrtvém bodě. V případě Čermákových by se takovým posunem mohlo stát společné dítě.



Hynek Čermák (49).




Na své děti nedá dopustit

Ačkoli je sám Hynek Čermák dvojnásobným otcem, jelikož z předchozího vztahu s Danielou Choděrovou (47) má pohlednou dceru Hedviku (17) a syna Bořivoje (18), jeho stále mladičká manželka je zatím bezdětná.

Pravdou je, že ačkoli svou rodinu před lety Čermák opustil, na své děti nedá dopusit, což potvrzuje i jeho bývalá partnerka. „S expartnerem ohledně nich vycházíme dobře,“ prozradila Choděrová, která už má rovněž nového partnera.

Trénují snad s pejskem na miminko?

Jako otec tedy Čermák funguje na jedničku, čehož si už určitě všimla i jeho současná žena. Té sice ještě nebylo ani třicet, ale jelikož jsou spolu už docela dlouho, s velkou pravděpodobností se na téma společné rodiny bavili.

Menší nácvik už mají za sebou, jelikož si před časem pořídili pejska, a všichni, kteří mají svého čtyřnohého domácího mazlíčka, dobře vědí, že první měsíce se štěnátkem jsou podobné těm s malým dítětem. Manželé Čermákovi navíc rádi zahrnují své okolí láskou, a tak lze předpokládat, že budou jednou i skvělými rodiči.

Oba dva jsou dnes v jednom kole

Kdy to bude? Těžko říct.Nejenom Čermák, ale i jeho manželka mají v současnosti hodně pracovních nabídek a často se objevují ve filmech či seriálech. V případě Veroniky je hraní v Ulici již dlouhodobou záležitostí a za tu dobu už si určitě vydělala zajímavé peníze.

Pokud by tedy v nejbližší době otěhoteněla, rozhodně se s manželem nemusí bát, že by to ohrozilo jejich rodinný rozpočet. Tím spíš, když o Čermáka je dnes takový zájem. Herců jeho kvalit a vzhledu moc není.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden