Můj kousek štěstí

Agáta Prachařová: Chudák, bude muset pracovat

Legrace skončila. Tento fakt si musela přiznat rebelka Agáta Prachařová, která vzhledem ke svému životnímu stylu zůstala s dětmi Kryšpínem (8) a Miou (2) sama.

A život není jen střídání partnerů a létání do Izraele za koupáním a surfováním, také pracovat se musí, zejména práskne-li živitel rodiny do bot. A přesně to Jakub Prachař (36) udělal. S tím Agáta zřejmě nepočítala, doufala ve sladký život po boku úspěšného herce, vydělávajícího slušné peníze.

Tak s tím je konec, neboť Prachařovi definitivně ruply nervy. Došlo na nejhorší. Modelka bude muset pracovat. “Musím začít pracovat, ale žádné konkrétní nabídky zatím nemám,” přiznala česká Paris Hilton. “Moc práce nemám, chci jakoukoliv,” smutně konstatuje s tím, že by ovšem velice nerada skončila například jako pokladní u kasy.

Na každého jednou dojde, na Agátu došlo právě teď. “Své děti vždycky nějak uživím,” dodává zarputile. Návrat z Izraele do Suchdola, to bylo vskutku tvrdé přistání. Ale Agáta se otřepala a už bojuje o chléb.

“Takže firmy, kdyby chtěl někdo reklamu, jsem tu pro vás,” vyzývá. A mužů, kteří sledují její sociální síť, se ptá: “Mám se začít fotit víc nahá?” To vlastně není špatný nápad. A bude to zábavnější než dřepět u kasy.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden