Můj kousek štěstí

Blíží se drsná bitva o děti!

Chvíli se zdálo, že krizi manželé Prachařovi zvládnou. Dnes už je ale všechno jinak. Herec se chlubí krásnou milenkou Denisou Dvořákovou (30) a Agáta zuří. Rozvod je na spadnutí. 

Krize, která se vlekla už nějaký ten pátek, před časem vyvrcholila a začalo se spekulovat o rozvodu. Ten Agáta i Jakub Prachařovi rezolutně odmítali a uzavřeli se před veřejností. Přestali komunikovat a zdálo se, že možná konečně po dlouhé době našli společnou řeč. Podle všeho to ale byl jen klid před bouří. Zatímco média neustále řešila, že má Agáta milence v Izraeli, Jakub Prachař si podle všeho užíval s dlouhonohou blondýnkou Denisou Dvořákovou. Překvapení to bylo pro všechny, nejen pro jeho manželku. Otázkou je, co přijde teď? Požádá Agáta o rozvod a bude se s manželem soudit o dceru Miu (2)?  Zatímco Agáta byla vždycky vůči tisku velmi sdílná, Prachař se držel většinou stranou a nic ze svého soukromí příliš nekomentoval. Jenže v poslední době se tu a tam zmíní nějakou nemístnou narážkou o tom, že jeho manželství je v troskách.

Je mu to k smíchu?

Během zábavné show Česko Slovensko má talent se tak stalo několikrát. Narážel třeba na tetování na předloktí nebo na svou brzy znovu nabytou svobodu. Má tohle vážně zapotřebí? Na rozvodu, zejména pak pokud jsou ve vztahu děti, není rozhodně nic směšného. Nemluvě o tom, když se sám o pár dní později vytasí oficiálně s milenkou. Zdá se, že se Jakub dobře baví. Uvidíme, jak dlouho mu úsměv na rtech vydrží. Agáta si totiž nic podobného určitě dlouho líbit nenechá.  Nevydrží být spolu  Krach manželství doprovázejí nechutné naschvály, které by si mohli partneři už kvůli dětem odpustit. Zřejmě si ale nemohou pomoci. Rozvod, který jako první prozradila Veronika Žilková (58), nepřímo potvrdila i sama modelka, když si na sociální síti vzala zpět své dívčí jméno – Hanychová. Po sedmi letech bouřlivého vztahu přišla pro oba studená sprcha a rozvod doprovází pořádná hořkost. Manželé nenašli společnou řeč ani kvůli své dvouleté dcerce. Ta proto musela oslavit v září narozeniny bez tatínka. „Nezlobte se, já k tomu nemám co říct,“ uvedla vyhýbavě Agáta, když se jí novináři ptali, proč nebyl Jakub na oslavě své dcery. Agáta si podle všeho myslela, že dokáže manželství zachránit. Ačkoli se totiž spekuluje, že má v Izraeli svalnatého milence, pravda to nejspíš nebude. Urostlý surfař je zřejmě opravdu jen blízkým kamarádem.

  Utíká do Izraele

O to víc ji zpráva o Jakubově milence zasáhla. Manžela teď zuby nehty brání a pustila se i do Denisy. Nikdo by se nedivil, kdyby se sbalila a i s dětmi utekla za mámou do Izraele. Vzhledem k situaci, která teď mezi partnery panuje, snad ani nechceme domýšlet, co by se dělo, kdyby chtěla Agáta s dětmi zůstat v zahraničí trvale. V téhle kauze je vše rozehráno na opravdu velké drama! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden