Můj kousek štěstí

Daniela Šinkorová: Naříká si na Zounara

Mrzí ji jednání kolegy. Herečka Daniela Šinkorová (44) si stěžuje na Martina Zounara (50). Tvrdí, že kolega Zounar ohrozil společný projekt tím, že dal přednost finančně výhodnější nabídce.

Představitel zlomyslného doktora Švarce ze seriálu Ordinace v růžové zahradě totiž kolegy nechal na holičkách a jen pár dní před premiérou hry Dva nahatý chlapi se rozhodl z představení odstoupit. Půvabná herečka neudržela emoce na uzdě a oprávněný vztek ventilovala na sociální síti.

Premiéra Dvou nahatých chlapů musela být vzhledem k pracovnímu vytížení Martina Zounara zrušen. Hra bude pravděpodobně přeobsazena, a kdy spatří světlo světa, je ve hvězdách. Na této komedii pracovalo pět herců, poctivě hru zkoušeli a těšili se na její první uvedení.

Daniela rozhořčeně prohlásila, že nejen herce, ale i režiséra nechal lehkomyslný "doktor Švarc" na holičkách. A diváci, kteří už si lístky na premiéru koupili, byli jako opaření. Šinkorová prohlásila, že divadelní život je bohužel nevyzpytatelný a že by od kolegy očekávala více svědomitosti a spolehlivosti.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden