Můj kousek štěstí

Dokáže uhlídat manžela?

Žárlivost!

Pověst nevěrníka, který se otočí za každou sukní, měl dlouhou dobu Jiří Langmajer (57). A čím dál tím častěji se hovoří o tom, že jeho staré já už zase začíná předvádět, co dovede.

Manželka Adéla Gondíková (50) teď bude muset mít nervy ze železa! Udržet ho stranou všeho pokušení je ale podle mnohých prakticky nemožné...

Milenky?

Herec ze seriálu Kriminálka Anděl, na kterého odjakživa ženy letěly, podle všeho podváděl i svoji bývalou ženu Kamilu, s níž má dvě dcery. Jeho náručí údajně prošla řada krásných žen.

Jen namátkou – psalo se o tom, že jeho milenkou byla herečka Ivana Jirešová (46) či modelka Petra Faltýnová (45). Vždyť i s Gondíkovou se v roce 2010 procházel ruku v ruce Prahou ještě jako ženatý muž.

Herec hrdě prohlašuje, že ho Gondíková změnila k lepšímu. Otázkou je, jestli je proměna definitivní.

Jeho první žena s ním měla svatou trpělivost a otázkou je, zda něco takového dokáže i Adéla. Dlouho se sice o ní mluvilo jako o ženě, která sukničkáře konečně zkrotila, jenomže asi jenom naoko.

Spekuluje se, že nějaký ten úlet už herec žehlit musel. Mluvilo se o herečce Elišce Křenkové (33), hvězdě seriálu Vyprávěj, která měla být před několika lety jeho „múzou“. Fotografové ho tehdy dokonce s brunetkou načapali na romantickém dostaveníčku.

Pod koberec

Tenhle přešlap ale zřejmě ještě Gondíková dokázala přejít a vše se zametlo pod koberec. Herec dlouho sekal latinu. Na druhou stranu se říká, že starého psa novým kouskům nenaučíš.

Za Langmajera se vdala před čtyřmi lety, ačkoli se jí do svatby prý příliš nechtělo.

To je podle mnohých případ Langmajera. Navíc je herec ve věku, kdy si muži rádi dokazují, že ještě rozhodně nepatří do starého železa.

Někdo to řeší novým drahým autem, jiný mladou, atraktivní milenkou. A podle mnohých je jen otázkou času, kdy k takovému řešení přistoupí i samotný herec.

Druhá míza?

Zvlášť, když jde z role do role a neustále se kolem něj točí řada půvabných, mladých hereček i fanynek. A co si budeme povídat, herec vypadá stále výborně, jistě by mu i dnes nejedna žena podlehla.

Gondíkovou tak asi nečekají klidné časy. Možná, že si partneři dají volnost vzájemně.

Ani jeden z nich by pak nemusel řešit, jestli byl ten druhý nevěrný nebo co kde prováděl. Kdejaký muž by takové řešení nepochybně vítal, ale zda to je ta pravá cesta i pro sympatickou herečku, tím si nejsme jisti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden