Můj čas na kafíčko komerční sdělení

Dokonalý valentýnský dárek, který nezruinuje vaši peněženku

Blíží se den lásky a s ním přichází otázka, jak vyjádřit své city a oddanost partnerovi či partnerce způsobem, který je zaručeně potěší. Valentýn je ideální příležitostí, kdy můžete svého milovaného nebo milovanou překvapit originálním dárkem.

Chcete své polovičce udělat radost a zároveň nezruinovat svoji peněženku? Naštěstí známe způsob, jak při pořizování dárku ušetřit.

Šetřete díky cashbacku

Při pořizování valentýnského dárku se dá ušetřit různě.

Můžete něco vyrobit, hledat dárky ve slevách nebo také využít cashback.

Jedná se o službu, která vám umožní získat část svých vydaných peněz zpět.

Funguje na základě spolupráce mezi cashbackovým portálem a e-shopem, který cashbackovému portálu platí za to, že propaguje jeho výrobky a webové stránky.

Když zákazník nakoupí v e-shopu přes takový portál, dostane finanční odměnu – cashbackový portál se s ním podělí o část provize, kterou obdržel od e-shopu.

Plná Peněženka: váš spolehlivý partner pro cashback a další výhody

V dnešní době neustále rostoucích cen téměř všeho, se hodí mít partnera, který vám pomůže maximalizovat vaše úspory a získat ty nejlepší výhody.

Jedním takovým je cashbackový portál.

V Česku je jedním z největších cashbackových portálů Plná Peněženka.

Tento oranžovo-modrý web již přes 12 let vyplácí odměny svým uživatelům. Více než 970 000 lidí v Česku a na Slovensku si zde vybralo tisíce korun.

Plná Peněženka spolupracuje s několika stovkami českých a zahraničních e-shopů, což znamená, že můžete najít vše, na co si jen vzpomenete pro svého Valentýna.

Jednoduše nakupujete v těchto e-shopech po prokliknutí z Plné Peněženky. Pak vám bude na váš profil připsána finanční odměna, tak zvaný cashback. A bez jakýchkoliv poplatků. To ale není všechno, co Plná Peněženka nabízí.

Tým Plné Peněženky pro vás vyhledává nejrůznější akce a slevy, testují a recenzují zajímavé produkty či služby, a dokonce vymýšlejí zábavné soutěže s hodnotnými cenami od e-shopů zapojených na Plné Peněžence. To znamená, že s Plnou Peněženkou nejen šetříte, ale také získáváte něco navíc ve formě užitečných tipů, recenzí a možnosti vyhrát skvělé ceny. 

Inspirace k Valentýnu od Plné Peněženky

Při výběru valentýnského dárku je klíčem znalost partnerových zájmů a osobnosti.

Pokud vám chybí inspirace, nebojte se, tým Plné Peněženky pro vás připravil tipy na valentýnské dárky, které potěší jak muže, tak ženy.

S těmito tipy jistě najdete ten správný dárek, který vaši lásku dokonale vyjádří. Od romantických gest, jako jsou květiny a šperky, až po praktické dárky z portálů, jako je Slevomat a Alza a mnoho dalších navíc výhodněji s vrácením části peněz z nákupu díky cashbacku.

Tyto návrhy vám určitě pomohou najít ten správný dárek, který vyjádří vaši lásku a péči.

A nezapomeňte, že osobní dotek, ať už je to ručně psaná karta nebo společně strávený čas, může být ten nejvýraznější dárek ze všech.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden